fietsenstunt verzekeringen

Qwic Performance Series

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

12 producten gevonden

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Meer over de Qwic Performance Serie

De QWIC Performance collectie; elektrische fietsen met zeer krachtige ondersteuning, hoogwaardige componenten en ongekende prestaties. Dit maakt ze zeer geschikt voor de veeleisende, sportief ingestelde gebruiker. Het met de hand vervaardigde aluminium frame is gemaakt door een vakman met oog voor detail. Dankzij de unieke framegeometrie en ruime verstelbaarheid, zijn framematen verleden tijd en past iedereen op een QWIC fiets. 

De Performance series elektrische fietsen beschikken over een zeer efficiënt elektrisch systeem met 8 of 10 verschillende ondersteuningsstanden. Daarnaast kies je zelf of je een fiets wilt met een efficiënte naafmotor of juist één met een krachtige middenmotor. Dit elektrische systeem is te combineren met een ruime keuze uit verschillende transmissies. Bijvoorbeeld naafversnellingen, derailleurversnellingen of zelfs geheel traploos schakelen met het state-of-the-art NuVinci N380 systeem.

Weet je niet zeker welk QWIC model het beste aansluit op jouw wensen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 


De Qwic Performance modellen in detail

QWIC MD10QWIC MN380
QWIC RD10QWIC RD10

De verschillende uitvoeringen

 De Performance serie bestaat uit 5 modellen elektrische fietsen. De QWIC RD10 is het basis model uit deze serie. Deze stijlvolle e-bike biedt u snelheid en sportiviteit. Het design is tot in de puntjes uitgewerkt en de fiets is er in 3 trendy kleuren. Dankzij de vrijwingsloze achterwielmotor en de sportieve derailleurversnelling, kan je heerlijk sportief fietsen. Iedere dag naar het werk wordt zo een leuke sportieve work out. Het digitale LCD display voorziet je van 4 ondersteuningsstanden. De luxe hydraulische schijfremmen zorgen voor optimale remveiligheid in iedere situatie. 

Zoek je een fiets voor woon-werkverkeer, waarbij je iedere dag langere afstanden moet afleggen? Dan is de QWIC RD10 Speed een uitstekende keuze. Deze fiets haalt met gemak een snelheid van maximaal 45 kilometer per uur. Hierdoor is de fiets uitstekend geschikt voor de forens die dagelijks langere afstanden moet overbruggen. Dankzij zijn zeer sterke motor (45 Nm koppel) is de fiets ook geschikt voor het zwaarde werk in de heuvels. De fiets is uitgerust met hydraulische schijfremmen en een Busch & Müller 150 lux koplamp. Zo kan je altjid veilig de weg op. 

Wil je toch liever een fiets met een middenmotor, dan is de QWIC MD10 hét model. De QWIC MD10 is stoer én sportief en ideaal voor dagelijks gebruik. Doordat de motor centraal en laag in het frame is geplaatst, behoudt de fiets een uitstekende wendbaarheid en stabiliteit. Met een koppel van maar liefst 90 Nm en de interne riemoverbrenging, ervaar je een krachtige én natuurlijke ondersteuning. Dankzij de krachtsensor, 3 ondersteuningsstanden en de Shimano SLX derailleurversnelling fiets je altijd super ontspannen.

De QWIC Performance MN380 is de sportievere versie van zijn ‘comfort’ broer in de Premium Series. Dit is het meest luxe model uit de Performance lijn van QWIC. De QWIC MN380 heeft een sterke middenmotor, Gates riemaandrijving, traploos schakelen en luxe hydraulische schijfremmen van Magura. Kortom, op deze prachtige e-bike fiets je iedere dag ontspannen naar je werk, de sportclub of ga je er even lekker tussenuit. Je kan de ondersteuning veilig bedienen via het linkerhandvat. Het display met alle belangrijke informatie is in het midden van het stuur geplaatst. 

QWIC Performance RD10