•     Fietsmandje Leeg (€ 0,00)
 • 2 Echte winkels

  20 Afhaalpunten

  Service aan huis

  Live voorraadstatus

  Gratis verzending

  Accessoires gratis gemonteerd

  Bel ons 0228 854013
         Bereikbaar tot 21:00 uur

  Qwic Performance Series

  8 artikel(en)

  ×

   

  Prijs:
  Werkelijke prijs:
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

  Meer over de Qwic Performance Serie

  De QWIC Performance collectie; elektrische fietsen met zeer krachtige ondersteuning, hoogwaardige componenten en ongekende prestaties. Dit maakt ze zeer geschikt voor de veeleisende, sportief ingestelde gebruiker. Het met de hand vervaardigde aluminium frame is gemaakt door een vakman met oog voor detail. Dankzij de unieke framegeometrie en ruime verstelbaarheid, zijn framematen verleden tijd en past iedereen op een QWIC fiets. 

  De Performance series elektrische fietsen beschikken over een zeer efficiënt elektrisch systeem met 8 of 10 verschillende ondersteuningsstanden. Daarnaast kiest u zelf of u een fiets wilt met een efficiënte naafmotor of juist een met een krachtige middenmotor. Dit elektrische systeem is te combineren met een ruime keuze uit verschillende transmissies. Bijvoorbeeld naafversnellingen, derailleurversnellingen of zelfs geheel traploos schakelen met het state-of-the-art NuVinci N380 systeem.

  Weet u niet zeker welk QWIC model het beste aansluit op uw wensen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen u graag verder. 

  De Qwic Performance modellen in detail


  De verschillende uitvoeringen

   De Performance serie bestaat uit 5 modellen elektrische fietsen. De QWIC RD9.2 is het basismodel. Een prachtige e-bike vermaard om zijn power en effeciëntie. De perfecte lichtgewicht elektrische fiets met minimale weerstand. De QWIC RD9.2 heeft een krachtige Direct Drive achtermotor. Deze motor levert een koppel van 40 Nm en is hiermee een van de krachtigste naafmotoren op de markt. Hierdoor is de fiets uitstekend geschikt voor heuvelachtig terrein en situaties waarin u extra power nodig heeft. Daarnaast is de fiets voorzien van een sportieve derailleurversnelling, krachtige hydraulische schijfremmen en monoshock voorvering. Dankzij de accukeuze kan de actieradius oplopen tot wel 220 kilometer. 

  De QWIC RD9.2S is de sportiefste en wellicht populairste uitvoering in de Performance serie van Qwic. Deze zeer sportieve e-bike heeft een opvallende oranje kleur en het unieke one-size frame. De QWIC RD9.2S heeft een Direct Drive achtermotor, deze geavanceerde High Power achtermotor werkt met intelligente sensoren en zorgt voor een efficiënte omgang van energie en daarmee een verbazingwekkend grote actieradius. Voor sportief fietsplezier heeft de fiets een Shimano 9 derailleurversnelling met hydraulische schijfremmen. De Performance Serie is uitgerust met li-ion accu's met de langste levensduur beschikbaar. Dankzij een state-of-the-art CAN Bus Battery Management System is de accu beschermd tegen zowel zelf- als diepteontlading. Hierdoor zijn het de veiligste accu's op de markt.