fietsenstunt verzekeringen

Bedrijfsinformatie Fietsenstunt

Waarom een fiets online kopen bij Fietsenstunt.nl?

Fietsenstunt.nl is een gepassioneerd familiebedrijf met tientallen jaren ervaring in de fietsenbranche. Door deze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat de wensen zijn van de consument en helpen wij je graag bij het kiezen van de juiste fiets. Bovendien levert Fietsenstunt.nl de fiets volledig fietsklaar bij je thuis af. Ook eventuele bijbestelde accessoires worden gratis gemonteerd! Door optimale samenwerking met de fabrikanten is Fietsenstunt in staat je nieuwe fiets binnen 2 werkdagen af te leveren (indien voorradig). Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en uitstekende service. Fietsenstunt.nl biedt namelijk "méér dan alleen de prijs!" Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van alle bekende Nederlandse topmerken. Van elektrische fietsen en transportfietsen tot moederfietsen en kinderfietsen. Voor ieder wat wils!

Naast de website beschikt Fietsenstunt tevens over 3 fysieke vestigingen, waar je welkom bent voor deskundig advies of het maken van een proefrit. In de Experience Store in Hoorn (2500m2) en in de winkels in Wervershoof en Wieringerwerf, staan onze medewerkers 6 dagen per week voor je klaar. Hier vind je allerlei soorten merkfietsen voor jong en oud(er). Je krijgt persoonlijk en deskundig advies en kunt de gewenste fiets uitproberen door middel van een testrit. De koffie staat klaar!

Fietsenstunt.nl levert de fiets 100% rijklaar bij je thuis af, je kunt direct fietsen!

 Online fiets kopen
Fietsenstunt.nl heeft ruime ervaring in het persoonlijk verkopen van fietsen, zowel online als offline. Kopen bij Fietsenstunt.nl is makkelijk, veilig en enorm voordelig. Fietsenstunt.nl levert de fiets, compleet rijklaar bij je voor de deur af. Dankzij direct en goed contact met onze leveranciers, is Fietsenstunt.nl in staat de fiets binnen 2 werkdagen af te leveren (indien op voorraad). 

Ervaar het gemak van online winkelen in zijn beste vorm bij Fietsenstunt.nl. Iedere dag streven wij ernaar om de scherpste prijzen aan te houden en tegerlijkertijd een hoge kwaliteit en service aan te bieden. Want zoals onze slogan luidt; Fietsenstunt is méér dan alleen de prijs!


Persoonlijke aandacht & vakkennis

Wij van Fietsenstunt geloven in persoonlijke aandacht en direct contact met onze klanten. Daarom nemen wij altijd de tijd voor onze klanten. Geen haast, maar een goed en eerlijk advies, dat is onze kracht. Wij geven u advies vanuit het oogpunt van de consument en niet vanuit de leverancier. Wij kijken welke fiets voor u als fietser het beste bij u past. 

Onze ervaren medewerkers staan niet stil en volgen de ontwikkelingen binnen de fietsenbranche op de voet. Regelmaat bezoeken zij beurzen of volgen zij cursussen bij onze leveranciers. Zo weten wij zeker dat we iedere klant van het beste advies kunnen voorzien. Niet alleen in de winkel, maar ook de medewerkers die via de website in contact staan met onze klanten staan voor iedereen klaar. Zo kunt u via de telefoon en/of webchat altijd terecht met uw vragen. 


3 winkels & 20 afhaalpunten in de Benelux
Naast de website beschikt Fietsenstunt tevens over 3 fysieke vestigingen, waar u van harte welkom bent voor deskundig advies of het maken van een proefrit. In de Experience Store in Hoorn (2500m2) en in de winkels in Wervershoof en Wieringerwerf, staan onze medewerkers 6 dagen per week voor u klaar. U vindt hier een uitgebreide collectie fietsen voor jong en oud(er), van elektrische fietsen en transportfietsen tot moederfietsen en kinderfietsen. Voor ieder wat wils! Daarnaast kunt u zelf bepalen of u uw nieuwe fiets wilt laten bezorgen, afhalen in een van de winkels of ervoor kiest de fiets af te halen bij één van de 20 afhaalpunten. Deze afhaalpunten bevinden zich in de gehele Benelux. Zo bieden wij u een uitgebreide keuze én kunt u zelf de afhaalmogelijkheid kiezen die u prettig vindt. Het is niet mogelijk om fietsen van het merk Batavus, Sparta en Loekie bij onze afhaalpunten af te halen.


Veilig betalen op de manier die u wenst
Bij Fietsenstunt kunt u veilig betalen op verschillende manieren. Zo kunt u onder meer pinnen of met een creditcard of contant betalen in onze showrooms. Uw bestellingen via internet kunt u betalen met iDeal, Afterpay of Rembours. 


U kunt via Ideal betalen bij Fietsenstunt. iDeal is veilig, betrouwbaar en gemakkelijk om betalingen te doen op het internet. iDeal is voor u beschikbaar als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. 

AfterPay voert voor www.fietsenstunt.nl het volledige achteraf betaalproces uit. U kunt bij www.fietsenstunt.nl achteraf betalen tot een bedrag van €750,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van €1250,-. Voor meer informatie over Afterpay klikt u hier.

Service & kwaliteit
Méér dan alleen de prijs, betekent ook een uitstekende service en kwaliteit. Zo bieden wij de collecties aan van alle bekende A-merken, onder andere Batavus, Sparta, Cortina, Qwic, MultiCycle en vele andere top merken. Uiteraard houden wij ons aan de garantiebepalingen van de fabrikant, maar we bieden meer. Want wij van Fietsenstunt geloven in de kracht van goede service en bieden u daarom service aan huis, of bij een van onze servicepunten. U kunt bij het bestellen van een fiets, kiezen voor verschillende servicepakketten. Wanneer u kiest voor het Basis servicepakket, dan kiest u voor de standaard fabrieksgarantie zonder extra service. Daarnaast bieden we ook nog het Plus servicepakket en het Zorgeloos servicepakket aan. Voor meer informatie over deze pakketten klikt u hier.

100% fietsklaar & alle accessoires worden gratis gemonteerd
Alle fietsen worden door vakkundige monteurs met jarenlange ervaring rijklaar gemaakt. Alle accessoires die u bij de fiets besteld, worden ook door onze vakmensen op de fiets gemonteerd. Hierdoor bent u verzekerd van een degelijk product. Zo hoeft u thuis niet meer te sleutelen om het kinderzitje of de rieten mand op de fiets te plaatsen. Gemak en comfort, ook dat is de kracht van Fietsenstunt! Ingeschreven bij de KvK onder nummer 36041512. BTW Nummer NL804027778B01