•     Winkelwagen Leeg (€ 0,-)

  Fiets van de werkgever

  Bij Fietsenstunt.nl bent u aan het juiste adres om voordelig een fiets te kopen via het fietsplan. Ook als u een fietsplan van uw werkgever heeft kunt u met de beste service een fiets kopen bij Fietsenstunt.nl. Koopt u een fiets online dan profiteert u van onze kortingen en betaald de fiscus ook nog mee. Op deze manier heeft u het meeste voordeel. Fietsenstunt.nl heeft veel ervaring met fietsplannen. Er zijn 3 verschillende opties voor het kopen van een fiets via het fietsplan:

  • Uw werkgever heeft het fietsplan in eigen beheer.
  • Uw werkgever heeft een overeenkomst met Nationale Fiets Projecten (NFP).
  • Uw werkgever heeft een overeenkomst met Bedrijfs Fietsen Nederland (BFN).

  U betaalt zelf de factuur en levert deze in bij uw werkgever

  Op deze manier heeft u het meeste voordeel omdat u de fiets goedkoper online koopt en ook het belasting voordeel heeft. In de meeste gevallen kunt u binnen 5 werkdagen in het bezit zijn van uw nieuwe fiets. Vult u bij de bestelling het factuuradres van uw werkgever in. U kunt de factuur inleveren bij uw werkgever. 

  Fietsenstunt stuurt de factuur naar uw werkgever

  Op deze manier heeft u het meeste voordeel. Fietsenstunt.nl stuurt de factuur naar uw werkgever. Als de betaling is voldaan nemen wij direct contact met u op voor de bezorging of het ophalen van de fiets. In de meeste gevallen kunt u binnen 5 werkdagen in het bezit zijn van uw nieuwe fiets.

  Uw werkgever heeft een overeenkomst met een intermediar

  Bij Fietsenstunt.nl kunt u extra voordelig een fiets kopen via een bedrijfsfietsplan. Fietsenstunt.nl werkt samen met de volgende bemiddelaars: Nationale Fiets Projecten en Bedrijfsfietsen Nederland.

  De korting via een intermediair valt lager uit dan wanneer uw werkgever het fietsplan in eigen beheer heeft. Dit komt doordat de bemiddelaar werkt met een zogenaamde commissie op elke fiets. Deze commisie moeten wij wegens onze hoge kortingen doorberekenen aan onze klanten. De commisie die de bemiddelaar berekend is 15% . Desondanks is de fiets voor u nog steeds voordeliger dan wanneer u die in de reguliere winkel zou kopen.

  Wij nemen als voorbeeld een fiets met een adviesprijs van € 749,-.

  U bestelt de fiets bij de reguliere winkel, U betaald dan € 749,- voor de fiets. Uw totale belasting voordeel bij een percentage van 42% is € 314,58.
  Bij Fietsenstunt betaalt u minder, Uw totale voordeel inclusief het belastingvoordeel bij 42% is € 367,36. Het voordeel wordt uiteraard groter wanneer u een duurdere fiets koopt.

  Belangrijk!

  Neemt u eerst contact met ons op voordat u het formulier gaat invullen wat u van uw werkgever heeft gekregen. Verkeerd ingevulde formulieren kunnen tot vertraging leiden.