fietsenstunt verzekeringen

Sensa

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

23 producten gevonden

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Sensa racefietsen

Binnen het assortiment Sensa fietsen vindt u racefietsen in vele soorten en maten. Voor zowel de sportieve als de recreatieve racefietser biedt Sensa een breed scala aan racefietsen. Van de kwalitatief zeer sterke en stijlvolle Sensa Aquila tot de zeer betaalbare instapmodellen van de Sensa Umbria serie.

Bij de luxere Sensa fietsen kunt u kiezen uit verschillende afmontages en vaak ook meerdere opties. Met deze ruime keuze speelt het fietsmerk in op de diverse behoeften van racefietsers.

De standaard Sensa fietsen zijn zeer betaalbaar en mogen ook gezien worden. Deze fietsen zijn gewoon prachtig, hebben een goede balans en u hoeft niet te denken welke componenten er op de fiets moeten. Sensa heeft al de perfecte samenstelling uitgekozen in iedere prijsklasse.

Sensa Racefietsen

Sensa mountainbikes

Sensa biedt een breed assortiment aan mountainbikes. Van toering tot racing, voor ieder is er wat wils. De uitgedachte mix van kwaliteitscomponenten op iedere Sensa fiets, zorgt ervoor dat u bij iedere prijsklasse de beste kwaliteit krijgt.

Ook bij de mountainbikes is het mogelijk om uw Sensa fiets geheel naar eigen wens samen te stellen. Hiervoor kunt u kiezen uit de Sensa Fiori SL Premium Stealth of de Sensa Fiori SL Twilight & Silver.

Bij de mountainbikes is er de keuze uit de 29'er serie, met grote wielen of de SFB serie met de standaard 26 inch wielen.

Sensa Mountainbikes

Sensa trekking bikes

De Sensa Trekking bikes zijn ideaal voor lange fietstochten door ieder landschap. Want doordat Sensa gebruik heeft gemaakt van de technieken uit de frames van wegfietsen en mountainbikes, zijn ze in staat om lichtgewicht trekking bikes te ontwerpen die er ook nog eens stijlvol en strak uit zien.

De componenten op deze prachtige Sensa fietsen zijn geselecteerd, zodat u de best mogelijke prestaties kunt leveren. Uiteraard is ook hier nooit de scherpe prijs-kwaliteitsverhouding uit het oog verloren.

De Sensa trekking bikes zorgen ervoor dat u er ieder weekend weer met frisse moed en vol energie op uit gaat, ook met windkracht 5!

Sensa Sportieve Fietsen