fietsenstunt verzekeringen

QWIC

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

1 t/m 44 van de 44 QWIC

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2
×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

LAAT DE AUTO EENS STAAN EN PAK WAT VAKER DE E-BIKE

Mobiel zijn, één van de belangrijkste eisen van tegenwoordig. Mensen moeten snel van a naar b kunnen komen en door de toenemende drukte op de (snel)wegen ontstaan er steeds meer files en parkeerproblemen. Ook het milieu wordt steeds meer aangetast door alle uitlaatgassen. QWIC zag hier dan ook een mooie uitdaging, om een kwalitatief sterke, betrouwbare én hippe vervanger te produceren voor de auto.

Want op een QWIC elektrische fiets rijdt u zonder te zweten naar uw werk, de sportvereniging of de supermarkt. De meeste autoritten die Nederlanders maken is namelijk onder de 20 kilometer, de helft van de ritten is zelfs korter dan 7 kilometer. Dit zijn afstanden die ideaal kunnen worden afgelegd op een QWIC e-bike.

QWIC fietsen zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige onderdelen. De ondersteuning geeft u een natuurlijk duwtje in de rug, waardoor u nooit meer tegen de wind in hoeft te sjouwen. Als de werkdag er weer op zit, fietst u lekker ontspannen even de stress van de werkdag uit uw lijf.

De QWIC fietsen zijn een waardige, milieuvriendelijke vervanger van uw auto. Dus laat de auto lekker staan en pak uw QWIC e-bike. Want deze innovatieve en trendy fietsen, staan garant voor urenlang fietsplezier en ontspanning. Iedere QWIC fiets wordt van ontwerp tot productie tot in detail uitgewerkt.

Quality With Innovative Convenience.

QWIC Trend Serie

IEDERE FIETSER IS UNIEK

Iedereen is anders, heeft andere behoeften en andere eisen. QWIC begrijpt dit als geen ander en speelt hier op in door een divers aanbod aan elektrische fietsen aan te bieden. QWIC fietsen staan bekend om hun stijlvolle uitstraling, de hoge kwaliteit en rijervaring. De QWIC e-bikes zijn er in diverse prijsklassen en voor ieder gebruik. Door deze diversiteit heeft QWIC voor iedereen de juiste e-bike. Of u nu dagelijks korte ritjes maakt in de stad, of de fiets gebruikt voor woon-werkverkeer, QWIC heeft de juiste fiets.

Hoe u uw elektrische fiets gebruikt is van invloed op meerdere keuzes, onder meer de accucapaciteit, motorpositie en het aandrijfsysteem spelen hierin een belangrijke rol. Elke QWIC fiets heeft een accu keuzemenu. Hierdoor kunt u zelf kiezen welke accucapaciteit aan uw wensen voldoet. De lithium-ion accu’s van QWIC zijn een van de beste en meest betrouwbare accu’s op de huidige markt.

Ook de motor is van belang bij de keuze voor uw elektrische fiets. QWIC heeft fietsen met een middenmotor, deze zijn sterk en geschikt voor het langere en zwaardere werk. De fietsen met een achterwielmotor zijn veelal sportief en beschikken over een derailleurversnelling. De QWIC e-bikes met een voorwielmotor, zijn vooral ideaal voor dagelijkse korte ritten in bijvoorbeeld de stad.

De collectie QWIC elektrische fietsen is onderverdeeld in 4 segmenten: PERFORMANCEPREMIUMTREND en COMPACT.

QWIC Performance Serie

RESEARCH & DEVELOPMENT

Passie is een van de pijlers van de designers en engineers van QWIC. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam wordt er dagelijks gewerkt aan de ontwikkeling en innovatie van nieuwe, onderscheidende elektrische fietsen. De QWIC fietsen moeten niet alleen functioneel en duurzaam zijn, maar ook een plezier om op te rijden. De QWIC fiets onderscheidt zich op dit punt van veel andere fietsen. Fun to have and fun to ride.

Liefde voor het vak

DUTCH CRAFTMANSHIP

De handgemaakte frames van QWIC worden uitvoerig getest. Voldoet het frame aan de gestelde kwaliteitseisen, heeft het frame de juiste stijfheid en rijeigenschappen? De inwendige versterkingen in het frame bevorderen de stijfheid en wendbaarheid van de fietsen. Bij QWIC wordt het handgemaakte frame door een vakman gebouwd, met liefde en aandacht voor zijn ambacht. Vervolgens wordt de fiets door een andere werknemer volledig nagelopen en gecontroleerd.

Passie & Vakmanschap

"WIJ VERLEIDEN AUTOMOBILISTEN"

“De vele prijzen, goede consumentenreviews en feedback van de afgelopen jaren hebben ons uitgedaagd om onze elektrische fietsen wederom naar een hoger niveau te tillen. Met de nieuwe accutechniek, verbeterde rijeigenschappen, moderne gadgets en het stijlvolle, moderne uiterlijk denken wij de automobilist te kunnen verleiden om vaker de fiets te pakken.”

Taco Anema, CEO en Co-founder QWIC.

QWIC Premium