•     Winkelwagen Leeg (€ 0,-)

  Fietsenwinkel Assen - Afhaalpunt

  Bij Fietsenstunt bestel je jouw gloednieuwe tweewieler eenvoudig online in onze webshop. Je hebt daarbij de keuze om gebruik te maken van onze bezorgdienst, maar je kunt de fiets ook afhalen bij één van onze twintig afhaalpunten in de hele Benelux. Een voordeel van thuis laten bezorgen is dat je de deur niet uit hoeft om. Hoewel wij over een professionele bezorgservice beschikken, is het soms onvermijdelijk dat onze koeriers vertraging oplopen door verkeersdrukte of andere omstandigheden. Daarom kun je er ook voor kiezen om jouw fiets af te halen wanneer het jou uitkomt. Voor al onze klanten in Drenthe hebben wij een afhaalpunt in Assen. Plaats dus eenvoudig en voordelig een bestelling in onze webshop en haal deze op bij jou in de buurt! 

  Voorwaarden fiets afhalen in Assen

  Als je bij de bestelling aangeeft dat je de fiets af komt halen in Assen, dan dien je met een aantal zaken rekening te houden. Na het bestellen van jouw nieuwe fiets en/of fietsaccessoires ontvang je een email van ons. Hierin staat wanneer de bestelling in Assen klaar staat om opgehaald te worden. De fietsen worden rijklaar voor je afgemonteerd. Je kunt er dus direct op naar huis fietsen of met de auto meenemen op een fietsendrager. De medewerkers bij ons afhaalpunt kunnen de fiets echter niet op maat voor je afstellen. Al onze modellen worden dus geleverd met de standaard afstellingen.  Kinderfietsen tot en met een wielmaat van 20 inch worden in de doos afgeleverd. Tevens is het mogelijk om bij ons afhaalpunt in Assen te betalen. Dit kan zowel via pin als contant. Via pin geniet overigens onze voorkeur. Bovendien rekenen wij geen extra kosten voor het afhalen van een bestelling in Assen. Het is niet mogelijk om fietsen van het merk Batavus, Sparta en Loekie bij onze afhaalpunten af te halen.

  Openingstijden

  Maandag 13.00 - 18.00 uur*
  Dinsdag t/m vrijdag 08:30 - 18:00 uur
  * Het is bij de afhaalpunten mogelijk om ook buiten de openingstijden uw bestelling op te halen. Neem hiervoor van te voren contact op met het afhaalpunt waar u de bestelling wilt afhalen. 

  Fietsenstunt.nl - Assen

  DR. A.F. Philipsweg 80
  9403 AD Assen
  0592-345552