fietsenstunt verzekeringen

Opa fietsen

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

3 producten gevonden

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Opafietsen

De mannelijke variant van de omafiets, is de opafiets. Deze tweewielers zijn enorm populair dankzij de nostalgische uitstraling. Het klassieke ontwerp van de fiets stamt af uit het begin van de 19e eeuw. De authentieke uitstraling is altijd behouden gebleven, maar tegenwoordig zijn de fietsen voorzien van moderne technieken. Zo zijn er opafietsen beschikbaar met handremmen en meerdere versnellingen. Uiteraard zit er ook goede verlichting op de modellen. Zo heb je dus een klassieke fiets in een modern jasje. Bovendien weet je zeker dat je een kwaliteitsfiets aanschaft omdat wij uitsluitend topmerken als Avalon, BSP en Cortina verkopen. De opafietsen zijn voornamelijk geschikt voor de dagelijkse ritten door de stad. Voor de langere afstanden zijn onze hybride fietsen en alle e-bikes meer geschikt.

Karakteristiek design

De opafiets laat zich kenmerken door klassieke details. Ze zijn voorzien van comfortabele zadels met opvallende veringen. Bovendien zijn de fietsen uitgevoerd in traditionele kleuren. Een leuk detail bij sommige uitvoeringen zijn de beige banden. Deze springen er echt uit en geven de opafiets een extra authentieke look. Verder kun je jouw tweewieler een upgrade geven door diverse fietsaccessoires toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een stevig fietsslot waar je jouw fiets mee beschermt tegen diefstal. Verder kun je handige fietstassen aanschaffen waar je eenvoudig bagage in meeneemt op de fiets.

Bestel bij Fietsenstunt

Je bestelt jouw nieuwe opafiets uiteraard eenvoudig online bij Fietsenstunt. Je profiteert van flinke kortingen en de meeste modellen worden bovendien gratis bij je thuis bezorgd! Bovendien kun je jouw fiets ook afhalen bij één van onze twintig afhaalpunten verspreid door de hele Benelux. Wil je liever eerst een proefrit maken? Kom dan langs bij één van onze fietswinkels in Noord-Holland. Onze medewerkers staan voor je klaar en voorzien je van deskundig advies. Zo weet je zeker dat je voor de juiste opafiets kiest!