•     Winkelwagen Leeg (€ 0,-)

  Cortina E-U1

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

  4 producten gevonden

  ×

   

  Prijs:
  Werkelijke prijs:
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

  Meer over de Cortina E-U1

  Iedereen kan fietsen op deze e-bike van Cortina, want de trendy en praktische Cortina E-U1 elektrische stadsfiets maakt elektrisch fietsen nu wel heel betaalbaar. Deze jongste aanwinst in het Cortina e-bike assortiment, is uitermate geschikt voor schoolgaande jongeren. Want dankzij de prettige ondersteuning krijg je een prettig duwtje in de rug en waait de wind nooit meer te hard.
   
  De Cortina E-U1 is gewild dankzij zijn zeer scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Bij de N3 uitvoering voor dames is het sterke, maar toch lichte frame leverbaar in het trendy Jadeite of White Shadow. Of ga je voor de tijdloze mat zwarte kleur. Hiermee sla je de plank nooit mis! Urenlang genieten op de Cortina E-U1 en ontdek dat elektrisch fietsen ook hip en trendy kan zijn.

  Weet je niet zeker welke Cortina E-U1 het beste bij jouw past? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

  De Cortina E-U1 in detail

  E-U1E-U1
  E-U1E-U1

  Wat zijn de kenmerken van de Cortina E-U1

  De Cortina E-U1 heeft een Bafang motor in het voorwiel, die vrijwel geen geluid maakt. De aandrijving vindt plaats via een rotatiesensor. Doordat de motor in het voorwiel is geplaatst wordt de fiets erg onderhoudsvriendelijk. Tijdens het fietsen kan je kiezen uit vijf verschillende standen van ondersteuning. Je bedient de ondersteuning zonder je handen van het stuur te halen, via de stuurbediening. 

  Je kunt urenlang genieten van de elektrische ondersteuning dankzij de sterke 340 wh accu. Mocht dit voor jou nog niet genoeg zijn kun je kiezen voor een sterkere 450 wh accu, die je een maximale actieradius geeft tot 160 kilometer. De accu is geplaatst onder de achterdrager en is hierdoor goed beschermd. De accu is uitneembaar en hierdoor gemakkelijk en overal op te laden. 

  Qua afmontage heeft Cortina gekozen voor rollerbrakes handremmen en drie versnellingen. Dit past goed bij de fiets, want de Cortina E-U1 is het meest geschikt voor de dagelijkse korte ritten in de stad. Wacht niet langer en ontdek de voordelen en het gemak van elektrisch fietsen.

  Nieuw in 2018 is de uitvoering met zeven versnellingen, dit zorgt voor net een beetje meer luxe. De Cortina E-U1 N7 is leverbaar in het Black/Brown en heeft verder dezelfde eigenschappen als de Cortina E-U1 N3 uitvoering. Onze tip voor jongeren die de Cortina E-U1 willen gebruiken als schoolfiets, bestel er meteen een handige drager verbreder bij om gemakkelijk je schooltas mee te kunnen nemen! 

  E-U1