•     Fietsmandje Leeg (€ 0,00)
 • 2 Echte winkels

  20 Afhaalpunten

  Service aan huis

  Live voorraadstatus

  Gratis verzending

  Accessoires gratis gemonteerd

  Advies nodig? Bel 0228 854013

  BSP Metropolis

  6 artikel(en)

  ×

   

  Prijs:
  Werkelijke prijs:
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

  Meer over de BSP Metropolis

  De BSP Metropolis is dé transporter van Nederland, want hij is de testwinnaar van de AD fietstest met een 9.7! De BSP Metropolis is bij uitstek het model dat laat zien waar BSP voor staat; een fraai design, lekker fietsend en op alle vlakken gaan voor kwaliteit. Hierdoor is de Metropolis al enkele jaren een zeer gewild model. 

  Om voor iedereen de juiste Metropolis aan te kunnen bieden heeft BSP verschillende uitvoeringen ontworpen. Zo is er de BSP Metropolis, met 3 versnellingen en een krachtige terugtraprem. Ook is er de Metropolis + N3 versie van de Metropolis, dit is dezelfde uitvoering alleen dan met 3 versnellingen en rollerbrakes handremmen. Wilt u meer luxe dan kiest u voor de BSP Metropolis Plus, deze luxe transporter heeft 7 versnellingen en rollerbrakes handremmen. 

  Weet u niet zeker welke BSP Metropolis het meest geschikt is voor u? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen u graag verder. 

  De BSP Metropolis in detail


  De verschillende uitvoeringen

  De BSP Metropolis RN3 is een hippe transportfiets met een degelijke en onderhoudsvriendelijke afmontage. Zo heeft de fiets 3 versnellingen om nét even lekkerder te fietsen en een krachtige terugtraprem, zodat u altijd robuust kunt afremmen. Verder heeft de fiets natuurlijk de handige voordrager en een sterke achterdrager om al uw spullen op mee te nemen.

  Naast de RN3 uitvoering is er ook de Metropolis+ N3, het scheelt maar 1 letter, maar er is een wezenlijk verschil. De N3 heeft namelijk rollerbrakes handremmen, in plaats van de terugtraprem. Verder komt de N3 overeen met de RN3, ook hij heeft een handige voordrager, sterke achterdrager en opvallende verlichting. 

  De meest luxe versie van de Metropolis is de N7 uitvoering. Deze luxe transporter biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit 7 versnellingen, hierdoor is hij ook goed te gebruiken als schoolfiets of voor langere tochten in het weekend. De krachtige rollerbrakes handremmen behoeven weinig onderhoud en laten u altijd gedoseerd en veilig tot stilstand komen.