fietsenstunt verzekeringen

Cortina Stadsfietsen

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

19 producten gevonden

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Cortina stadsfietsen

Cortina is van Nederlandse bodem en ontwikkelt fietsen voor modebewuste mannen en vrouwen. Met een Cortina stadsfiets kun u zichzelf onderscheiden van de rest. Met een Cortina stadsfiets hoort u erbij en valt u op. De ontwerpers van Cortina vertalen de laatste modetrends op de catwalk en in het straatbeeld van Parijs, Londen en New-York naar een fiets. Dit merkt u aan het kleurgebruik en aan de details die u terugziet in het design van de Cortina stadsfietsen.

Diverse mogelijkheden

Bij Fietsenstunt.nl heeft u de keuze uit verschillende modellen Cortina stadsfietsen. Ontdek welk model het beste bij u past. U heeft ook de keuze uit zonder of met versnellingen, waarbij tot 8 versnellingen mogelijk is. Daarnaast kunt u kiezen voor een model met of zonder voordrager, waardoor u gemakkelijk uw boodschappen of tassen mee kunt nemen. Kijk ook eens bij onze fietsaccessoires, daar vindt u verschillende fietskratten en fietsmanden. Wanneer u een Cortina stadsfiets via Fietsenstunt.nl koopt, dan worden uw accessoires gratis gemonteerd.  

Kies de juiste fiets

Bij het kopen van uw nieuwe Cortina stadsfiets is het van belang dat u kiest voor het juiste framemaat. Dit voorkomt namelijk lichamelijke klachten aan bijvoorbeeld uw rug. Om het u makkelijk te maken kunt u de juiste framemaat berekenen met onze handige online tool, kijk hier voor meer informatie over het berekenen van uw framemaat. Vindt u het lastig om de berekening zelf te maken? Kom dan langs in één van onze fysieke winkels in Wervershoof of Wieringerwerf en laat u adviseren. Het adres vindt u onderaan de pagina. 

Voorkom diefstal

Helaas is het vaak zo dat hoe mooier uw fiets is, hoe groter de kans is dat iemand uw fiets wilt stelen. Om dit te voorkomen kunt u het beste uw Cortina stadsfiets met meerdere sloten vastzetten aan een paal, hek of brug. Kijk in ons uitgebreide sloten assortiment voor de beste sloten. U heeft de keuze uit beugelsloten, kabelsloten en kettingsloten. Daarnaast raden wij u aan om uw Cortina stadsfiets te verzekeren tegen diefstal en/of schade. Dit kunt u via ons regelen. Wilt u meer informatie over de verzekering? Neem dan contact op per e-mail of bezoek één van onze winkels.