fietsenstunt verzekeringen

Helaas komen er geen producten overeen met je selectie.

 

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Bakfietsen

De populariteit van de bakfiets is de laatste jaren enorm gestegen doordat steeds meer mensen de vele voordelen ervan inzien. Waarom zou je nog de auto pakken voor de kortere afstanden als je ook met de fiets kunt? Zo ontloop je gemakkelijk alle verkeersdrukte en kun je toch al je spullen meenemen in de grote bak. 

Voordelen van de bakfiets

Waar voorheen alleen hippe moeders nog met de bakfiets gezien werden, heeft de bakfiets tegenwoordig een veel breder publiek bereikt. Wanneer je in de stad woont is het grote voordeel dat je geen last meer hebt van verkeersdrukte terwijl je evengoed al je spullen mee kunt nemen in bak met veel laadvolume. Moet je vaak de kinderen naar school en/of de sportclub brengen? Ook dan biedt de bakfiets de uitkomst. Met het handige bankje met gordels voor in de Dolly Family bakfiets kunnen er met gemak meer dan twee kinderen veilig vervoerd worden. Ook kun je een regenkap aanschaffen zodat alles en iedereen in de bak lekker droog blijft als het regent. Bovendien hebben de modellen meerdere versnellingen, waardoor de fiets altijd licht fietst, zelfs met een volgeladen bak. 

Verschillende uitvoeringen

Bij Fietsenstunt vind je bakfietsen in verschillende soorten en stijlen. De modellen van het merk Dolly zijn modern vormgegeven en beschikbaar in trendy kleuren. Wanneer je een meer traditionele smaak hebt, kun je kiezen voor de uitvoeringen van Troy of Vogue. Ook heb je de keuze uit tweewielers en driewielers. De tweewielers fietsen lichter doordat je minder weerstand hebt. De driewielers zijn daarentegen stabieler. Voor optimaal fietsgemak zijn er tot slot ook de elektrische uitvoeringen waarmee het voelt alsof je altijd voor de wind hebt.

Bakfiets bestellen

Bij de aanschaf van een bakfiets ga je niet over één nacht ijs. Daarom kun je altijd langskomen in één van onze winkels of contact opnemen voor persoonlijk advies. Ben je er al uit welk model het wordt? Bestel deze dan gemakkelijk online bij Fietsenstunt. We bezorgen de fiets bij je thuis wanneer het jou uitkomt. Bovendien heb je 14 dagen bedenktijd. Als de fiets niet aan je verwachtingen voldoet, kun je deze omruilen voor een ander model of van de aankoop afzien. Lees hier meer over het retourneren.