fietsenstunt verzekeringen

Ook de zakelijke markt is bij Fietsenstunt.nl aan het juiste adres

Al uw werknemers komen lekker ontspannen en fris op het werk, wanneer zij op een fiets, e-bike of speedbike komen. Fietsen is gezond en groeit nog steeds in populairiteit in Nederland. Mede door de opkomst van de e-bikes en speedbikes, wordt de fiets steeds vaker gezien als waardig vervanger van de auto. Ook bedrijven onderkennen steeds meer het belang van fietsen en daar spelen wij van Fietsenstunt.nl natuurlijk graag op in.

Wat kunnen wij u allemaal bieden? Onder andere advies op maat, een breed assortiment, natuurlijke onze scherpe prijzen, 100% rijklare bezorging en service aan huis. Met een fietsplan levert u daarnaast ook een positieve bijdrage aan het milieu en kunt u profiteren van fiscale voordelen. 

Wacht niet langer en maak een afspraak met Ton Lakeman, onze specialist voor de zakelijke markt.

Zakelijk fietsen, wat zijn de voordelen?

Het merendeel van uw werknemers, woont binnen een straal van 15 kilometer van uw bedrijf. Het groeiende aantal automobilisten, zorgt er dagelijks voor dat veel mensen in de file staan, of problemen hebben met parkeren, met name in de grote steden. De ontwikkeling van moderne, maar ook trendy en eigentijdse e-bikes, speelt steeds meer een rol als gezonde vervanger van de auto. Daarbij, met de fiets staat uw personeel nooit in de file. De fiets is gezond én goed voor het milieu. 

Jarenlange ervaring

Wij van Fietsenstunt hebben jarenlange ervaring en kennis op het gebied van fietsen en elektrische fietsen, zo kunnen wij uw voorzien van een uitstekend advies en iedere medewerker een gepast advies geven. Zo krijgt u een persoonlijk advies op maat gemaakt, met de kwaliteit en service waar wij van Fietsenstunt.nl voor staan.

Fiscaal voordelig

Fietsen kopen via het bedrijf kan verschillende belastingvoordelen hebben, zowel voor uw bedrijf als voor uw werknemer. Ook hierin denken wij natuurlijk graag voor u mee. Het Fietsplan maakt het mogelijk om uw werknemers een kilometervergoeding te geven van 19 cent per kilometer. Daarnaast mag u ook een renteloze lening geven aan uw werknemers, voor de aanschaf van een nieuwe (elektrische) fiets. Het allermooiste is dat deze lening terugbetaald kan worden met de kilometervergoeding.

Vertrouwen en betrouwbaarheid

Vertrouwen en betrouwbaarheid zijn voor ons erg belangrijk, daarom doet u zaken met één vaste accountmanager. Zo weet u direct met wie u contact op moet nemen als u vragen heeft of afspraken wilt maken. Deze persoon kent u, uw bedrijf en uw wensen en is zo dus goed op de hoogte van uw zakelijke behoeften. 

Service aan huis

Voor de zakelijke markt bieden wij u Service aan huis aan. Dit betekent dat onze monteurs bij uw personeel aan de deur komen, wanneer zij pech hebben of wanneer er onderhoud aan de fiets nodig is. Zo garanderen wij u een landelijke dekking en kan uw personeel altijd weer snel de weg op.

Offerte op maat

Belt u gerust eens met onze accountmanager voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken offertes op maat, die afgestemd worden op uw wensen en behoeften. Het maakt hierbij niet uit hoeveel werknemers uw bedrijf heeft, die een fiets willen aanschaffen. Wel kunnen wij bij een grotere afname, hogere kortingen aanbieden.