•     Winkelwagen Leeg (€ 0,-)

  Kinderfietsen

  Helaas komen er geen producten overeen met u selectie.

   

  ×

   

  Prijs:
  Werkelijke prijs:
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

  Meer over de Vogue Elite

  De Vogue Elite is een stijlvolle en zeer scherp geprijsde transportfiets. De Vogue Elite is razend populair, met zijn aluminium oversized frame, sterke achterdrager en stoere voordrager, neemt u alles met gemak mee. De Vogue Elite is er in verschillende trendy kleuren en uitvoeringen, zo is er voor iedereen de juiste uitvoering.

  De Vogue Elite is er ook als e-bike. Op deze fiets ervaart u het gemak van een duwtje in de rug. De Vogue Elite E is uitermate geschikt voor dames en heren die dagelijks korte ritjes maken in de stad. De Vogue Elite transportfietsen kunt u opvrolijken met een functionele rieten mand of kunstof krat. 

  Weet u niet zeker welke Vogue Elite het meest geschikt is voor u? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen u graag verder. 

  De Vogue Elite in detail


  De verschillende uitvoeringen

   De Vogue Elite is er in meer dan 5 uitvoeringen. Er zijn verschillen in het aantal versnellingen, elektrisch of zonder ondersteuning, een terugtraprem of handremmen. Hieronder worden enkele van de modellen toegelicht.

  De Vogue Elite Plus RN3 is de basisuitvoering. Deze stoere transportfiets is ideaal voor de dagelijkse korte ritjes. Deze fiets heeft een oversized aluminium frame met drie versnellingen en een krachtige terugtraprem. Zo kunt u snel en goed anticiperen in de drukte van de stad en krachtig remmen met de terugtraprem.

   Voor dames en heren die wat meer luxe willen, bijvoorbeeld als de Vogue Elite als schoolfiets wordt gebruikt, is de uitvoering met 7 versnellingen en rollebrakes handremmen ideaal. De Vogue Elite N7 is nét even luxer. Zoals alle uitvoeringen van de Vogue Elite transportfietsen, heeft ook de Vogue Elite N7 een stabiele dubbelpoot standaard en stuurvergrendeling.

  Altijd lekker ontspannen fietsen doet u met de Vogue Elite E. Deze elektrische uitvoering van de Vogue Elite heeft een voorwielmotor met rotatiesensor. Dankzij de borstelloze voorwielmotor kunt u ook zonder ondersteuning licht fietsen. Het digitale display op het stuur biedt u de keuze uit 9 verschillende standen van ondersteuning.