fietsenstunt verzekeringen

Vogue

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

16 producten gevonden

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

De collectie Vogue fietsen laat zich kenmerken door elegantie en stijl. Binnen het assortiment vindt u standaard fietsen, bakfietsen en e-bikes. De Vogue fietsen staan garant voor kwaliteit en stijl. Zo zijn de tweewielers geproduceerd van sterke materialen en zijn onderdelen toegevoegd van diverse topmerken.

De stijl van de Vogue fietsen is zeer uiteenlopend. Zo vindt u binnen het assortiment moderne retro fietsen, maar ook klassieke modellen. Ook qua kleur is het aanbod erg divers. Van opvallende kleuren als blauw en geel tot authentieke kleurcombinaties als bruin en zwart. Zo is er altijd een Vogue fiets die aan uw wensen voldoet!

Bij Fietsenstunt vindt u ook Vogue fietsen met elektrische trapondersteuning. Ervaar zelf het gemak van elektrisch fietsen, het lijkt alsof u altijd voor de wind heeft! De e-bikes zijn er in alle soorten en maten. Zo is er de Vogue Basic, u gaat fluitend tegen de wind in, met een 'basic' prijs en 'maximale' kwaliteit. Verder hebben wij zowel elektrische Vogue damesfietsen als herenfietsen in ons assortiment.

U maakt uw Vogue fiets helemaal compleet met de fietsaccessoires van Fietsenstunt. Zo heeft u nog meer plezier van uw tweewieler en bovendien betaalt u geen montagekosten. Kies bijvoorbeeld voor dubbele fietstassen. Niet alleen handig om uw boodschappen in mee te nemen, maar u kunt er ook de accu van uw Vogue e-bike mee verhullen.

Naast e-bikes vindt u ook andere soorten Vogue fietsen zoals stadsfietsen, transportfietsen, moederfietsen en kinderfietsen. Bovendien zijn de fietsen lekker hip en trendy en zeker ook betaalbaar.

Wat te denken van de Vogue Elite, dé hippe transportfiets voor een aantrekkelijke prijs, of gaat u liever voor de sportiviteit van de Vogue Status? Ook zijn er nog verschillende bijzondere modellen, zoals de Vogue Jumbo of de Vogue Lifter, waarmee u zeker weten opvalt!

Bekijk het assortiment Vogue fietsen van Fietsenstunt online of kom langs in één van onze winkels voor een testritje. Bij Fietsenstunt profiteert u van scherpe prijzen en wordt uw Vogue fiets netjes bij u thuis bezorgd!