Toegevoegd aan je fietsmandje

Sparta R5Te Smart 2019 Dames

Sparta R5Te Smart 2019 Dames

Gratis thuisbezorgd of afhalen in één van onze winkels of afhaalpunten.

Geselecteerde Fietsverzekering: € 0,-

Verzeker eenvoudig je nieuwe fiets

Helaas is schade aan uw fiets of nog erger, fietsdiefstal, niet geheel te voorkomen. Als u dit overkomt wilt u graag snel en goed geholpen worden. Dat kan met de fietsverzekering van ENRA. Wij zorgen dat u na schade of diefstal snel weer mobiel bent. Zo verzekert u zich één, drie of vijf jaar lang van onbezorgd fietsplezier.

Premie - aflopend of doorlopend
Bij ENRA kunt u uw fiets verzekeren voor een vaste periode van drie of vijf jaar. U betaalt de premie in één keer bij de start van uw verzekering.
U kunt ook kiezen voor een doorlopende fietsverzekering. Dit is een verzekering met een looptijd van één jaar. De fietsverzekering wordt jaarlijks verlengd tot maximaal 5 jaar. U kunt de premie per maand of per jaar betalen.

Zorgeloos op pad met de ENRA fietsverzekering.

1. Vul hier je postcode in

Vul alstublieft een geldige postcode in
loading..

2. Kies de verzekering die bij je past

Met ENRA Optimaal kiest u voor de meest uitgebreide fietsverzekering. Zo kunt u altijd en overal onbezorgd fietsen. Met ENRA Optimaal kunt u kiezen uit een diefstal- of een cascodekking.

ENRA Optimaal (Diefstal)

Met ENRA Optimaal Diefstal bent u verzekerd tegen diefstal. Er vindt geen afschrijving plaats op de fiets gedurende de verzekerde periode. Of uw fiets nu in het eerste of het laatste jaar van de verzekering wordt gestolen, bij ENRA Optimaal leveren wij een nieuwe, gelijkwaardige fiets uit. Op basis van uw ingevulde postcode wordt uw jaarpremie berekend.

ENRA Optimaal (Casco)

Met ENRA Optimaal Casco bent u verzekerd tegen diefstal én schade. Ook verhaalsrechtsbijstand, ongevallen opzittendenverzekering én ENRA Pechhulp Europa zijn standaard inbegrepen bij deze verzekering. Op basis van uw ingevulde postcode wordt uw jaarpremie berekend.

3. Vul je rekeningnummer in

Je betaald de verzekeringspremie aan:

Enra logo

Ik heb een verzekering gekozen, wat nu? Wij maken de verzekering van uw nieuwe fiets direct netjes voor u in orde. De verzekering gaat in op de leverdag van uw fiets, vanaf dit moment betaalt u ook de verzekeringspremie. De verzekeringspolis ontvangt u binnen 14 dagen per post op het factuuradres. U geniet met ENRA van zorgeloos fietsplezier!

Sparta R5Te Smart 2019 Dames

Selecteer de gewenste opties:

* Verplichte velden

Beschikbaarheid: Op voorraad, levertijd 1-2 dagen

Adviesprijs: € 2.099,-

Special Price € 1.889,-

Dit product elders toch goedkoper gezien? Laat het ons weten!

Fietsenwinkel Hoorn

Omschrijving

De Sparta R5Te Smart damesfiets is een zeer moderne én sportieve e-bike. Want qua uitstraling zie je een superstrakke, sportieve fiets en van binnenuit biedt hij je prettige ondersteuning. Voor het uiterlijk heeft de fiets de prestigieuze IF Design Award gewonnen. Daarnaast is de fiets dankzij de Smart-module met Vodafone verbinding altijd verbonden en zo ook beveiligd.

De Sparta R5Te heeft de motor in het achterwiel. Dit is zeer prettig als je vaak in heuvelachtig gebied fietst, want de motor geeft je een krachtig duwtje in de rug. De XHP 40 Nm achterwielmotor wordt aangedreven door een rotatiesensor. De E-Motion technologie staat bekend om zijn eenvoudige bediening. Je kunt eenvoudig via de knoppen bij het handvat de ondersteuning instellen. Het LCD display geeft je de belangrijkste informatie. 

Doordat de Sparta R5Te een gps-verbinding heeft, worden al jouw ritten nauwkeurig geregistreerd. Je kunt onder meer zien hoeveel calorieën je hebt verbrand, hoeveel CO2 je hebt bespaard en krijg je een melding wanneer de accu weer moet worden opgeladen. Tevens zit er een track-and-trace functie op, waardoor deze smart e-bike een stuk minder diefstalgevoelig is. 

De Sparta R5Te is afgemonteerd met een vijf versnellingsnaaf en hydraulische schijfremmen. Verder geniet je van het comfort van het San Remo zadel en de automatische verlichting. De Sparta R5Te is in 2018 uitgeroepen tot E-bike van het jaar. 

Bekijk de commercial van
Fietsenstunt.nl

Specificaties

Frametype Dames
Model jaar 2019
Soort Fiets Elektrische Fietsen
Type Fiets Elektrische Stadsfietsen
Gewicht 25.6 kg (excl. accu) i
Maat 48, 53, 57, 61 cm
Kleur Seablue Matt, Telegrau Matt

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling