Sparta R5Te

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

4 producten gevonden

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Meer over de Sparta R5Te

De Sparta R5Te elektrische fiets is dé elektrische fiets van 2019. Uitgeroepen to e-bike van het jaar, heeft de Sparta elektrische fiets een vooruitstrevend design, een volledig stille achterwielmotor en vijf geïntegreerde versnellingen. Het vernieuwde en innovatieve design heeft ervoor gezorgd dat de fiets eerder ook al de prestigieuze GIO-award en IF Design award heeft gewonnen. 

De Sparta R5Te is een e-bike die opvalt door zijn eigentijdse design, de extra aandacht voor veiligheid en de onderhoudsvriendelijke riemaandrijving. In combinatie met de achterwielmotor en geïntegreerde versnellingen, ziet deze Sparta e-bike er niet alleen prachtig uit, maar is hij ook zeer vriendelijk in het onderhoud. 

Weet je niet zeker welke Sparta R5Te het beste bij jouw fietsgedrag past? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

De Sparta R5Te in detail

Sparta R5Te detail_1Sparta R5Te detail_2
Sparta R5Te detail_3Sparta R5Te detail_4

Wat zijn de kenmerken van de Sparta R5Te

De Sparta R5Te elektrische fiets is er in twee uitvoeringen. De Sparta R5Te Smart uitvoering, is zoals de naam al zegt, een slimme e-bike. Een Smart e-bike is altijd connected en protected. Dit betekent dat jij ten alle tijden kunt zien, waar jou Sparta R5Te elektrische fiets is. De kans op diefstal is bij deze fietsen een stuk lager. Verder biedt een Smart e-bike je inzicht in onder meer je calorieverbruik, gereden ritten en kilometers, snelheid en CO2 besparing. Innovatief aan de Sparta R5Te Smart zijn de achterwielmotor en de geïntegreerde versnellingen. De stille achterwielmotor van de Sparta R5Te geeft je een prettig duwtje in de rug, ook als je door de heuvels fietst. 

De Sparta R5Te LTD elektrische fiets voor heren en dames heeft een prachtig design. Het design heeft door zijn strakke lijnen en sportieve zit een sportieve look gekregen. Deze Sparta fiets wordt aangedreven door een E-motion achterwielmotor. Het uitgebreide display op het stuur, in combinatie met de knoppen bij het handvat, zorgen voor een duidelijke en eenvoudige bediening. De accu is in de onderbuis verwerkt, dit geeft deze e-bike extra stabiliteit tijdens het fietsen. Sparta werkt bij deze elektrische fiets met een accu keuze menu, hierdoor kun je zelf bepalen wat de maximale actieradius moet zijn. 

Sparta R5Te sfeer