Toegevoegd aan je fietsmandje

Sparta Pick-Up DeLuxe F3e Smart Dames

Sparta Pick-Up DeLuxe F3e Smart Dames

Gratis thuisbezorgd of afhalen in één van onze winkels of afhaalpunten.

Geselecteerde Fietsverzekering: € 0,-

Verzeker eenvoudig je nieuwe fiets

Helaas is schade aan uw fiets of nog erger, fietsdiefstal, niet geheel te voorkomen. Als u dit overkomt wilt u graag snel en goed geholpen worden. Dat kan met de fietsverzekering van ENRA. Wij zorgen dat u na schade of diefstal snel weer mobiel bent. Zo verzekert u zich één, drie of vijf jaar lang van onbezorgd fietsplezier.

Premie - aflopend of doorlopend
Bij ENRA kunt u uw fiets verzekeren voor een vaste periode van drie of vijf jaar. U betaalt de premie in één keer bij de start van uw verzekering.
U kunt ook kiezen voor een doorlopende fietsverzekering. Dit is een verzekering met een looptijd van één jaar. De fietsverzekering wordt jaarlijks verlengd tot maximaal 5 jaar. U kunt de premie per maand of per jaar betalen.

Zorgeloos op pad met de ENRA fietsverzekering.

1. Vul hier je postcode in

Vul alstublieft een geldige postcode in
loading..

2. Kies de verzekering die bij je past

Met ENRA Optimaal kiest u voor de meest uitgebreide fietsverzekering. Zo kunt u altijd en overal onbezorgd fietsen. Met ENRA Optimaal kunt u kiezen uit een diefstal- of een cascodekking.

ENRA Optimaal (Diefstal)

Met ENRA Optimaal Diefstal bent u verzekerd tegen diefstal. Er vindt geen afschrijving plaats op de fiets gedurende de verzekerde periode. Of uw fiets nu in het eerste of het laatste jaar van de verzekering wordt gestolen, bij ENRA Optimaal leveren wij een nieuwe, gelijkwaardige fiets uit. Op basis van uw ingevulde postcode wordt uw jaarpremie berekend.

ENRA Optimaal (Casco)

Met ENRA Optimaal Casco bent u verzekerd tegen diefstal én schade. Ook verhaalsrechtsbijstand, ongevallen opzittendenverzekering én ENRA Pechhulp Europa zijn standaard inbegrepen bij deze verzekering. Op basis van uw ingevulde postcode wordt uw jaarpremie berekend.

3. Vul je rekeningnummer in

Je betaald de verzekeringspremie aan:

Enra logo

Ik heb een verzekering gekozen, wat nu? Wij maken de verzekering van uw nieuwe fiets direct netjes voor u in orde. De verzekering gaat in op de leverdag van uw fiets, vanaf dit moment betaalt u ook de verzekeringspremie. De verzekeringspolis ontvangt u binnen 14 dagen per post op het factuuradres. U geniet met ENRA van zorgeloos fietsplezier!

Sparta Pick-Up DeLuxe F3e Smart Dames

Selecteer de gewenste opties:

* Verplichte velden

Beschikbaarheid: Op voorraad, levertijd 1-2 dagen

Adviesprijs: € 1.699,-

Special Price € 1.325,-

Thuisbezorgen of gratis afhalen in één van onze winkels of afhaalpunten

Fietsenwinkel Hoorn

Omschrijving

Op de Sparta Pick-Up Deluxe F3e damesfiets fietst u altijd ontspannen door de stad. Tevens bent u ten alle tijde Connected and Protected. Want deze smart e-bike heeft een gps-verbinding waardoor u altijd kunt zien waar uw fiets is. U kunt een abonnement afsluiten in de Sparta app en zo kunt u diverse functies met de app bedienen.

De Pick-Up Deluxe F3e heeft een vrijloopmotor in het voorwiel. Deze zorgt ervoor dat u met of zonder ondersteuning licht kunt fietsen en dat ook het onderhoud beperkt wordt. De ondersteuning wordt aangedreven via een rotatiesensor, dit zorgt voor prettig rijgedrag. De Emotion systemen staan bekend om de eenvoudige bediening en de sterke prijs-kwaliteitsverhouding.

De fiets heeft drie versnellingen zodat u in de drukte van de stad goed kunt anticiperen. De combinatie van een v-brake handrem voor en een rollerbrake handrem achter, zorgt ervoor dat u altijd goed en krachtig kunt afremmen. Zoals het hoort op transportfietsen, heeft de Pick-Up een dubbele standaard en stuurvergrendeling. Zodoende blijft de fiets altijd stabiel staan en behoort omvallen tot de verleden tijd.

Sparta biedt de Pick-Up fietsen in diverse uitvoeringen aan. Wilt u de Sparta Pick-Up DeLuxe ook weleens buiten de stad gebruiken, of als schoolfiets? Dan kunt u ook kiezen voor de luxere variant, de Sparta Pick-Up DeLuxe F7e. Toch geen behoefte aan een e-bike? Dan is de fiets er ook als stadsfiets met drie of zeven versnellingen.

Accu & Actieradius

De accu zit bij deze fiets onder de achterdrager. De accu is makkelijk uit te nemen, zit nooit in de weg en is makkelijk aan het zicht te onttrekken met fietstassen. De actieradius van uw fiets is afhankelijk van de inhoud van uw accu. Onderstaande tabel geeft informatie over de accu-keuze bij deze fiets en de actieradius van de verschillende rijprogramma’s.

 

Stand 1

Stand 2

Stand 3

stand 4

stand 5

 E-300

54-108 km

47-63km

44-53 km

37-44 km

22-34 km

 E-400+ € 150

71-143 km

62-83 km

58-70 km

49-58 km

29-45 km

Bekijk de commercial van
Fietsenstunt.nl

Specificaties

Frametype Dames
Model jaar 2018
Soort Fiets Elektrische Fietsen
Type Fiets Elektrische Transportfietsen
Gewicht 28.4 kg (incl. accu) i
Maat 53, 57 cm
Kleur Black matte, Metalblue

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling