•     Fietsmandje Leeg (€ 0,00)
 • 2 Echte winkels

  20 Afhaalpunten

  Service aan huis

  Live voorraadstatus

  Gratis verzending

  Accessoires gratis gemonteerd

  Advies nodig? Bel 0228 854013

  Sparta Pick Up

  11 artikel(en)

  ×

   

  Prijs:
  Werkelijke prijs:
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

  Meer over de Sparta Pick Up

  De Sparta Pick Up is de stoere, nostalgische transportfiets van Sparta. Deze fiets is hip, stoer, nostalgisch en toch ook weer heel modern. Want het traditionele frame wordt aangevuld met moderne technieken. Sinds de herintroductie van de transportfiets door Sparta is dit model niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

  Zoals het hoort op een transportfiets, heeft de Sparta Pick Up een sterke achterdrager en een hippe voordrager. Dit maakt deze vlotte fiets zeer praktisch. U kunt eenvoudig de boodschappen doen of je schooltas vervoeren. Daarom is de Sparta Pick Up ook enorm populair onder de schoolgaande jeugd. De Sparta Pick Up is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen voor heren, dames en kinderen.

  Deze stoere transportfiets is er ook als e-bike. Het gemak van elektrische ondersteuning maakt het fietsen nog makkelijker. De Sparta Pick Up Electric is een echte transportfiets, met het gemak van een duwtje in de rug. Deze e-bike is uitstekend geschikt voor korte ritten naar bijvoorbeeld de stad of naar school.

  Weet u niet zeker welke Pick Up het meest geschikt is voor u? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen u graag verder. 

  De Sparta Pick Up in detail


  De verschillende uitvoeringen

  De Sparta Pick Up is er in 2017 in vele soorten en maten. Met de ruime keuze wil Sparta iedereen de juiste Pick Up kunnen aanbieden. Zo is er de basic uitvoering met een sterk stalen frame, 1 versnelling en een terugtraprem. Deze uitvoering is ideaal voor mensen die niet de stad uit hoeven. Dankzij het sterke stalen frame en de duurzame onderdelen kan deze Pick Up goed overleven in de drukte van de stad. 

  Toch iets meer luxe en comfort gewenst? Dan heeft u de keuze uit de Sparta Pick Up RN3. Ook ideaal voor in de stad en het fietst nét wat lekkerder dankzij de drie versnellingen. Net als de Sparta Pick Up RN is deze uitvoering er in drie varianten; dames, heren en een universeel frame. 

  Vindt u de Pick Up met stalen frame te zwaar, dan heeft Sparta de Pick Up Plus. Deze variant heeft een aluminium frame. De Sparta Pick Up Plus is leverbaar met drie versnellingen en een terugtraprem of met zeven versnellingen en rollerbrakes handremmen. Met de laatste, meest luxe uitvoering is het ook mogelijk om langere tochten te maken. 

  De Sparta Pick Up Electric is de elektrische versie van de razend populaire transportfiets. Op deze fiets ervaart u het gemak en comfort van elektrisch fietsen. De Sparta Pick Up Electric N3, is voorzien van 3 versnellingen en rollerbrakes handremmen. Deze uitvoering is ideaal als u vaak korte ritjes in de stad moet maken. De Sparta Pick Up Electric N7 is wat luxer en ook geschikt voor wat langere tochten in het weekend.