•     Winkelwagen Leeg (€ 0,-)

  Sparta Pick-Up

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

  6 producten gevonden

  ×

   

  Prijs:
  Werkelijke prijs:
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

  Meer over de Sparta Pick-Up

  De Sparta Pick-Up is de stoere, nostalgische transportfiets van Sparta. Deze fiets is hip, stoer, nostalgisch en toch ook weer heel modern. Want het traditionele frame wordt aangevuld met moderne technieken. Sinds de herintroductie van de transportfiets door Sparta is dit model niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

  Zoals het hoort op een transportfiets, heeft de Sparta Pick-Up een sterke achterdrager en een hippe voordrager. Dit maakt deze vlotte fiets zeer praktisch. Je kunt eenvoudig de boodschappen doen of je schooltas vervoeren. Daarom is de Sparta Pick-Up ook enorm populair onder de schoolgaande jeugd. De Sparta Pick-Up is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen voor heren, dames en kinderen.

  Deze stoere transportfiets is er ook als e-bike in diverse uitvoeringen. Het gemak van elektrische ondersteuning maakt het fietsen nog makkelijker. De Sparta Pick-Up LTD F3e Smart is een echte transportfiets, met het gemak van een duwtje in de rug. Deze e-bike is uitstekend geschikt voor korte ritten naar bijvoorbeeld de stad of naar school. Bovendien is deze smart e-bike een stuk minder gevoelig voor diefstal. Want dankzij de handige track and trace functie, weet je altijd waar je fiets is.

  Weet je niet zeker welke Pick-Up het beste bij jouw fietsstijl past? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

  De Sparta Pick-Up in detail

  Sparta Pick UpSparta Pick Up
  Sparta Pick UpSparta Pick Up

  De verschillende uitvoeringen

  De Sparta Pick-Up is er in 2019 in vele soorten en maten. Met deze ruime keuze wil Sparta iedereen de juiste Pick-Up kunnen aanbieden. Zo is er de basic uitvoering met een sterk stalen frame, 1 versnelling en een terugtraprem. Deze uitvoering is ideaal voor mensen die niet de stad uit hoeven. Dankzij het sterke stalen frame en de duurzame onderdelen kan deze Pick-Up goed overleven in de drukte van de stad. 

  Toch iets meer luxe en comfort gewenst? Dan kan je kiezen voor de Sparta Pick-Up Classic RN3. Ook ideaal voor in de stad en het fietst nét wat lekkerder dankzij de drie versnellingen. Net als de Sparta Pick Up RN is deze uitvoering er in drie varianten; dames, heren en een universeel frame. 

  Vind je de Pick-Up met stalen frame te zwaar, dan is er de Sparta Pick-Up Deluxe. Deze variant heeft een aluminium frame. De Sparta Pick-Up Deluxe is leverbaar met drie versnellingen en een terugtraprem of met zeven versnellingen en rollerbrakes handremmen. Met de laatste, meest luxe uitvoering is het ook mogelijk om langere tochten te maken. 

  De Sparta Pick-Up LTD F3e of DeLuxe F7e zijn de elektrische varianten van de razend populaire transportfiets. Op deze fiets ervaar je het gemak en comfort van elektrisch fietsen. De Sparta Pick-Up LTD F3e Smart, is voorzien van 3 versnellingen en rollerbrakes handremmen. Deze uitvoering is ideaal als je vaak korte ritjes in de stad moet maken. De Sparta Pick-Up DeLuxe F7e is wat luxer en ook geschikt voor wat langere tochten in het weekend.