•     Fietsmandje Leeg (€ 0,00)
 • 2 Echte winkels

  20 Afhaalpunten

  Service aan huis

  Live voorraadstatus

  Gratis verzending

  Accessoires gratis gemonteerd

  Advies nodig? Bel 0228 854013

  Sparta Mojo Electric

  2 artikel(en)

  ×

   

  Prijs:
  Werkelijke prijs:
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

  Meer over de Sparta Mojo Electric

  De Sparta Mojo Electric is een hippe elektrische transportfiets. De smalle voordrager zorgt ervoor dat u gemakkelijk uw spullen meeneemt, maar past ook in iedere fietstenstalling. Zo heeft u nooit problemen met het parkeren van uw fiets! De Sparta Mojo Electric is een echte Urban e-bike en het best geschikt voor de dagelijkse korte ritten in de stad. 

  Met de Sparta Mojo Electric gaat u met gemak even naar de stad, naar school of naar vrienden. Dankzij de elektrische ondersteuning lijkt alles ineens dichterbij! Ook is de Mojo Electric verbonden met internet waardoor u fietsdieven te slim af bent met de beschikbare track en trace functie. 

  De Sparta Mojo is er ook als gewone stadsfiets. De Sparta Mojo is een stijlvolle en stoere transportfiets met een sterke voor- en achterdrager. Een echte eyecatcher! De Mojo is bovendien ook heel praktisch. Deze fiets is zowel met 3 of 7 versnellingen verkrijgbaar.

  Weet u niet zeker welke Sparta Mojo Electric het meest geschikt is voor u? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen u graag verder. 

  De Sparta Mojo Electric in detail

   
   

  Wat zijn de kenmerken van de Sparta Mojo Electric

  De Sparta Mojo Electric heeft een motor in het voorwiel. Dit betekent weinig onderhoud en schakelen terwijl u stilstaad. De motor werkt via E-Motion technologie, deze technologie biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dit houdt in dat ze een prettig rijgedrag biedt voor een relatief lage prijs. Dankzij de E-Motion technologie is de fiets veelzijdig en gemakkelijk te bedienen. De Mojo Electric is standaard voorzien van een 300 wh accu, maar optioneel kunt u kiezen voor een sterkere 400 wh accu.

  Via het LED display met stuurbediening kunt u altijd veilig de ondersteuning instellen. U hoeft uw handen niet van het stuur te halen. Tijdens het fietsen kunt u kiezen uit vijf verschillende standen van ondersteuning. Qua afmontage is er gekozen voor 7 versnellingen en rollerbrakes handremmen. Omvallen is definitief verleden tijd, dankzij de stabiele dubbele standaard met stuurblokkering.