•     Winkelwagen Leeg (€ 0,-)

  Sparta Lola Jo Electric

  1 producten gevonden

  ×

   

  Prijs:
  Werkelijke prijs:
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

  Meer over de Sparta Lola Jo Electric

  De Sparta Lola Jo Electric is een elegante elektrische transportfiets voor dames. Deze elektrische damesfiets heeft een fraai en sierlijke design en is voorzien van een stevige voordrager. Lekker retro en toch helemaal van nu! Ideaal voor dagelijkse korte ritten. Opvallend en gaaf zijn de klassieke ding dong bel en het retro zadel.

  De Sparta Lola Jo is er naast deze prachtige elektrische uitvoering ook zonder elektrische ondersteuning. Deze prachtige stadsfiets biedt u ook veel luxe en stijl. Voor de Sparta Lola Jo stadsfiets kunt u kiezen uit twee verschillende uitvoeringen, met drie versnellingen en een terugtraprem of de uitvoering met zeven versnellingen en rollerbrakes handremmen. 

  Weet u niet zeker welke uitvoering van de Sparta Lola Jo Electric het meest geschikt is voor u? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen u graag verder. 

  De Sparta Lola Jo Electric in detail

   
   

  Wat zijn de kenmerken van de Sparta Lola Jo Electric

   Zowel met als zonder elektrische ondersteuning fietst u licht op de Sparta Lola Jo Electric door de vrijloopmotor die geen weerstand geeft op het fietsen. De fiets is voorzien van de E-motion technologie, wat betekent dat de fiets een zeer prettig en stabiel rijgedrag kent tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Daarnaast is de elektrische ondersteuning van het E-motion systeem eenvoudig te bedienen. 

  Doordat de motor in het voorwiel is geplaatst behoeft de fiets relatief weinig onderhoud. De motor in het voorwiel is praktisch doordat de montage van een gesloten kettingkast mogelijk is. Met een gesloten kettingkast heeft de fiets altijd een naafversnelling die vrijwel geen onderhoud vereist. Bij de Sparta Lola Jo is gekozen voor een naafversnelling met zeven versnellingen, zodat u altijd de trapfrequentie vindt die bij u past. 

  De accu is netjes verwerkt in de achterdrager en valt hierdoor een stuk minder op. Tevens biedt de achterdrager extra bescherming. De accu is uitneembaar en dus overal gemakkelijk op te laden. Dankzij het accu keuze menu kunt u zelf de maximale actieradius bepalen en kan deze onder ideale omstandigheden oplopen tot maar liefst 143 kilometer. Verder heeft de fiets een handige tweebeenstandaard en stuurblokkering om omvallen te voorkomen. De rollerbrakes handremmen en opvallende verlichting zorgen voor veiligheid, iedere keer dat u de fiets op stapt.