•     Winkelwagen Leeg (€ 0,-)

  Helaas komen er geen producten overeen met je selectie.

   

  ×

   

  Prijs:
  Werkelijke prijs:
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

  Meer over de Sparta Pick Up Country

  De omafiets is niet meer weg te denken en groeit steeds weer met zijn tijd mee. De Sparta Pick Up Country is de geëvolueerde versie van de omafiets. Het karakter van deze fiets komt duidelijk naar voren in de lederlook jasbeschermer, het zadel en de handvatten, maar ook door de unieke styling van het frame. De tweebeenstandaard, voordrager en stuurblokkering maken deze trendy stadsfiets ook nog eens erg praktisch. De Pick Up Country is verkrijgbaar met 3 of 7 versnellingen.

  Daarnaast bewijst de Sparta Pick Up Country F7e dat elektrisch fietsen wel degelijk hip en trendy kan zijn. Tevens is de Pick Up Country F7e ook heel comfortabel en praktisch. Uitgerust met een vrijloopmotor, fiets je ook zonder ondersteuning prettig en licht. Met de rieten mand voorop is deze omafiets een opvallende verschijning in het straatbeeld.

  Weet je niet zeker welke Sparta Pick Up Country je graag wilt? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

  De Sparta Pick Up Country in detail

  Country TourCountry Tour
  Country TourCountry Tour

  De verschillende uitvoeringen

   De Sparta Pick Up Country RN3 uitvoering heeft 3 versnellingen en een krachtige terugtraprem. Dit is de ideale afmontage voor in de stad, de terugtraprem zodat je altijd robuust tot stilstand kunt komen en de 3 versnellingen om net even soepeler door de spits te komen. Dankzij de terugtraprem, gesloten kettingkast en LED batterij verlichting is de Sparta Country Tour zeer vriendelijk in het onderhoud. 

  De Sparta Pick Up Country N7 is de luxere variant, met 7 versnellingen en rollerbrakes handremmen. Dankzij deze afmontage is het ook mogelijk om langere afstanden af te leggen of de fiets te gebruiken als schoolfiets. De Pick Up Country N7 heeft een mooie mand op de voordrager en is voorzien van een dubbelbeen standaard en stuurslot, zodat de fiets altijd stabiel blijft staan. 

  De elektrische uitvoering van de Sparta Pick Up Country heeft een geluidsarme motor die gebruik maakt van de E-Motion techniek. Met een actieradius tussen de 30 en 70 kilometer kun je ontspannen jouw dagelijkse ritten maken. Ook op de Sparta Pick Up Country F7e neem je gemakkelijk al jouw spullen mee, dankzij de hippe voordrager. Je bepaalt zelf de maximale actieradius dankzij de accu keuze.