fietsenstunt verzekeringen

Sensa Superlite

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

7 producten gevonden

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Meer over de Sensa Superlite

Voor lange fietstochten, sportieve fietsvakanties of gewoon voor woon-werkverkeer is de Sensa Superlite fiets ideaal. Deze populaire trekking bike heeft technieken die Sensa ook gebruikt in haar racefietsen en mountainbikes. Hierdoor is de Sensa Superlite zeer licht van gewicht, maar toch zeer sterk en duurzaam. Door de juiste keuze van onderdelen, heeft de fiets een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. 

Sensa brengt de Superlite in 2020 in 2 verschillende uitvoeringen. De Sensa Superlite Disc uitvoering, met krachtige schijfremmen of de Sensa Superlite uitvoering met velgremmen. De Sensa Superlite is door RAI vereniging verkozen tot Fiets van het jaar 2017 en ook het outdourmagazine van de ANWB bekroond de fiets met maar liefst 4,5 ster in de categorie lichtgewicht vakantiefiets!

Weet je niet zeker welke Superlite het beste bij jouw fietsgedrag past? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

De Sensa Superlite in detail

Sensa SuperliteSensa Superlite
Sensa SuperliteSensa Superlite

De verschillende uitvoeringen

Zoals eerder vermeldt zijn er verschillende uitvoeringen van de Sensa Superlite. De eerste is de Sensa Superlite Disc. Deze stijlvolle trekkingbike heeft een speedy silver kleur en heeft een aluminium hydroformed tripple butted smooth welding frame. Dit houdt in dat het frame op de curciale punten drie keer zo dik en dus sterker is. Door de smooth welding behandeling zijn de lasnaden netjes weggewerkt. De Sensa Superlite Disc heeft een Shimano Deore Mix met Shimano XT achterderailleur. De Shimano hydraulische schijfremmen zijn de beste op de markt. Je kan kiezen tussen de uitvoering met 27 versnellingen of met 30 versnellingen.

De Sensa Superlite is net zo'n prachtige fiets als de Superlite Disc, alleen is het bij deze fiets mogelijk om zelf de afmontage te bepalen. Zo is de fiets basis uitvoering voorzien van een Acera afmontage met 24 versnellingen. Optioneel, tegen een meerprijs, kan je kiezen voor een DeoreLX Mix of Full LX afmontage. In alle drie de gevallen is de fiets voorzien van 27 versnellingen en kan je dus in elk type landschap goed uit de voeten. Dankzij de perfecte geometrie en de verstelbare stuurpen, zit iedereen in de juiste houding op de fiets. Zo krijg je ook tijdens langere toertochten geen last van jouw rug.