fietsenstunt verzekeringen

Sensa Romagna

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

6 producten gevonden

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Meer over de Sensa Romagna

De Sensa Romagna is dé racefiets voor de sportieve, recreatieve wielrenner. De Sensa Romagna is de perfecte combinatie tussen betaalbaar en anderzijds kwalitatief toch zeer sterk. Op de Sensa Romagna is iedere rit een uitdaging en neem je het wielrennen mee naar een hoger niveau.

De Sensa Romagna is er in 2020 in zes verschillende uitvoeringen; De Sensa Romagna Comp en de Sensa Romagna Tiagra, waarbij je kunt kiezen uit velgremmen of hydraulische schijfremmen. Daarnaast zijn er in 2020 ook twee limited uitvoeringen van de Sensa Romagna. De bekende Romagna, maar dan in een opvallend gekleurde uitvoering. De Sensa Romagna is leverbaar in 6 framematen, zo is er voor iedereen de juiste maat. Onderaan deze pagina lees je meer over de verschillen in de diverse uitvoeringen. 

Weet je niet zeker welke Sensa Romagna het beste bij jouw lichaamslengte past? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

De Sensa Romagna in detail

Sensa RomagnaSensa Romagna
Sensa RomagnaSensa Romagna

De verschillende uitvoeringen

De Sensa Romagna Comp is een prachtige uitvoering met een aluminium hydroformed double butted frame. Dit betekent dat het frame op de essentiële punten twee keer zo sterk is. Qua afmontage is er gekozen voor een Shimano 105 2x11 schakelgroep. Hierooor heb je tijdens het fietsen de beschikking over 22 versnellingen. Verder heeft de fiets een gewicht van slechts 9.5 kg, een carbon voorvork en kwalitatief sterke Supra Comp Line onderdelen.

De tweede uitvoering is de Romagna Tiagra, ook deze uitvoering heeft een hydroformed double butted frame met een carbon voorvork. Afgemonteerd met een Full Shimano Tiagra 2x10 schakelgroep, kan je kiezen uit 20 versnellingen. De fiets is er in framemaat 48 t/m 64, voor een afmeting op maat kan je langs komen in onze winkel in Wieringerwerf. Zo weet je zeker dat de fiets die je koopt, perfect aansluit op jouw lichaam. 

Nieuw dit jaar zijn de opvallende Sensa Romagna Limited uitvoeringen. De Sensa Romagna Limited Comp is er in een gave blauwe kleur en de Sensa Romagna Limited Tiagra heeft een opvallende rode kleur. Beide zeer gave racefietsen, die voorzien zijn van de juiste afmontage om de leukste toertochten te maken. De Tiagra uitvoering is voorzien van drie tandwielen voor en is dus ook uitstekend geschikt voor het zwaardere klimwerk.