Helaas komen er geen producten overeen met je selectie.

 

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Meer over de Qwic Trend Serie

De QWIC Trend modellen zijn toonaangevend, prijswinnend en allround inzetbaar! Alle QWIC Trend modellen zijn bijzonder stil en krijgen de elektrische ondersteuning vanuit het voorwiel of de trapas. Alle fietsen zijn voorzien van het Silent Drive System, zodat je tijdens het fietsen nagenoeg niks hoort van de elektrische ondersteuning. De lage instap, verstelbare handvatten en een verstelbare stuurpen maken de Trend fietsen de ideale all-rounder.

De QWIC Trend fietsen zijn voorzien van een krachtige 36 Volt voorwielmotor, of je kunt kiezen voor een nog sterkere 80 Nm Bafang middenmotor. Bij alle QWIC Trend modellen is het mogelijk om zelf de accu capaciteit te bepalen. Alle fietsen zijn voorzien van een overzichtelijk digitaal display van waaraf je de ondersteuning veilig kunt bedienen aan de hand van de stuurbediening.

Weet je niet zeker welk QWIC Trend model het beste aansluit op jouw wensen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 


De Qwic Trend modellen in detail


De verschillende uitvoeringen

De QWIC MN8.2C HS 11 is een nieuw model in de QWIC Trend serie. Deze stijlvolle allrounder heeft alles in zich om op ieder vlak goed uit de voeten te kunnen. Zo is de sterke Bafang middenmotor in combinatie met een 500 Wh accu ideaal voor woon-werkverkeer of sportieve uitstapjes in heuvelachtig landschap. De fiets is voorzien van krachtige en kwalitatief zeer sterke Magura hydraulische schijfremmen, zodat je altijd en overal goed en krachtig tot stilstand kunt komen. Dankzij de 8 versnellingen kan je altijd lekker trappen.

De QWIC MN7.2 HS 11 verschilt niet veel van de QWIC MN8.2C HS11 en is ook voorzien van de krachtige 80Nm Bafang middenmotor en biedt je de keuze uit twee accu's. De elektrische ondersteuning wordt aangedreven door een trapkracht sensor en via het uitgebreide Bafang display met stuurbediening kun je kiezen uit vijf verschillende standen van ondersteuning. De QWIC MN7.2 HS11 is voorzien van kwalitatief zeer sterke Magura hydraulische schijfremmen en een Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf.

De QWIC MN7.2 is het instapmodel in de Trend serie wat betreft de uitvoeringen met een middenmotor. Deze trendy e-bike is voorzien van de Bafang middenmotor met een koppel van 80 Nm, wat de fiets uiterst geschikt maakt voor zwaardere tochten en dagelijks gebruik. Voor optimaal comfort is de fiets voorzien van een verende voorvork en verende zadelpen. Qua afmontage is er gekozen voor 7 versnellingen, een v-brake handrem voor en rollerbrake handrem achter. 

In de Trend serie zijn er ook nog zeer populaire en aantrekkelijk geprijsde modellen met een voorwielmotor. De QWIC FN7.2 is er daar één van. Deze e-bike is voorzien van een High Torque ULF+ naafmotor. Deze levert 35 Nm koppel en kent een ultieme vrijloop, waardoor je ook zonder ondersteuning zeer licht fietst. Dit Two-Wheel drive systeem zorgt voor een perfecte balans tussen trap- en motorkracht en maximale tractie en grip. Deze motor is de beste keus voor vlak of licht glooiend landschap.

Last but not least is er de QWIC FN7 Lite uitvoering. Dit is het ideale instapmodel in de Trend lijn, heeft een modern design en is van alle gemakken voorzien. Dankzij het strakke, moderne design is deze e-bike voor alle leeftijden. De fiets is standaard voorzien van een 375 Wh accu met een maximale actieradius tot 110 kilometer. Optioneel kun je nog kiezen voor een sterkere accu. De QWIC FN7 Lite is voorzien van onderhoudsvrije Shimano Nexus 7 naafversnellingen en een gesloten kettingkast. Dankzij de verstelbare lederen handvatten, de verende voorvork en zadelpen en de ruime keuze aan naafversnellingen beleef je de ultieme rijervaring.