fietsenstunt verzekeringen

QWIC Premium Serie

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

10 producten gevonden

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Meer over de Qwic Premium Serie

De QWIC Premium collectie biedt lifestyle elektrische fietsen met verschillende ondersteuning. Zo is er de keuze uit twee verschillende middenmotoren of juist de meermalen bekroonde naafmotor in het voorwiel. Bij de Premium series e-bikes staat design en comfort voorop. Alle handgemaakte aluminium frames zijn uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen.

Dankzij het efficiënte elektrische systeem zijn de QWIC Premium e-bikes geschikt voor zowel stedelijk gebruik als woonwerkverkeer. Binnen de Premium Series is er een accukeuze mogelijkheid van 375Wh tot liefst 735 Wh accu. De QWIC FN7 is meermalen bekroond tot ‘Beste elektrische fiets van het jaar’ door onder andere De Telegraaf (i.c.m. Consumentenbond) en onafhankelijk online platform elektrischefietsen.com.


Weet je niet zeker welk QWIC Premium model het beste aansluit op jouw wensen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 


De Qwic Premium modellen in detail


De verschillende uitvoeringen

De QWIC Premium MN380 is de comfort versie van zijn sportieve broer in de Performance Series. De sterke middenmotor zorgt in combinatie met de riemaandrijving voor een optimale ondersteuning bij elke gewenste snelheid. Dankzij het NuVinci N380 systeem kan je traploos schakelen zodat je comfortabel en met groots gemak op je plek van bestemming komt.

Powerful Elegance. Deze elegante QWIC Premium MN330 elektrische fiets combineert comfort en een krachtige ondersteuning met een modern design. Het traploos schakelsysteem van NuVinci met 330% schakelbereik biedt ten alle tijden de juiste weerstand.De geheel omsluitende kettingkast zorgt ervoor dat de e-bike minimaal onderhoud vergt. Tot slot is de Premium MN330 uitgevoerd met hydraulische velgremmen, verstelbare stuurpen, luxe dubbelgeveerde voorvork en verende zadelpen voor comfortabele rijeigenschappen.

De QWIC Premium MN8 is ontwikkeld als beste van beide werelden. Deze jarenlange ervaring heeft geresulteerd in meerdere goede testresultaten. De Premium MN8 is een samenvoeging van de modern ogende Premium FN7 en de zeer goed geteste Trend MN7.2 HS11. De QWIC Premium MN8 is ontwikkeld voor de forens die de fiets dagelijks in de stad wilt gebruiken. Alle kwetsbare delen zijn beschermd of weggewerkt waardoor een clean ogende no-nonsense fiets is ontstaan.

De QWIC Premium FN330 is een comfortabele elektrische fiets met krachtige voornaafmotor en traploos schakelen dankzij de Nuvinci N330 versnellingen. De QWIC FN330 is voorzien van tweewiel aandrijving. De krachtige 36V ULF+ motor ondersteuning in het voorwiel en de trapaandrijving in het achterwiel zorgen voor een gebalanceerde gewichtsverdeling en comfortabel rijgedrag.

De QWIC Premium N7 Urban is een urban lifestyle elektrische fiets in een modern jasje. De krachtige en fluisterstille voormotor brengt je overal waar je maar heen wilt. De N7.1 Urban elektrische fiets is ideaal voor een jonger publiek. Stoer, modern en comfortabel. Dankzij de omsloten ketting, 7 naafversnellingen en rollerbrakes voor én achter vergt deze e-bike minimaal onderhoud. Het matblauwe frame zorgt gecombineerd met de designvoordrager voor een modern en luxueuze uitstraling. Kortom, de ideale stadsfiets.

De Telegraaf is in samenwerking met de consumentenbond op zoek gegaan naar de beste elektrische fiets met voorwielmotor. De QWIC Premium FN7 kwam duidelijk als winnaar uit de test van de Telegraaf. De fiets is al meerdere keren prijswinnaar geweest van verschillende testen, waaronder de test van elektrischefietsen.com in de categorie tot €2.000! Voor deze fiets krijgt je dus echt waar voor jouw geld!

De QWIC RD9.2 is het sportieve model. Een prachtige e-bike vermaard om zijn power en efficiëntie. De perfecte lichtgewicht elektrische fiets met minimale weerstand. De QWIC RD9.2 heeft een krachtige Direct Drive achtermotor. Deze motor levert een koppel van 40 Nm en is hiermee een van de krachtigste naafmotoren op de markt. Hierdoor is de fiets uitstekend geschikt voor heuvelachtig terrein en situaties waarin u extra power nodig heeft. Daarnaast is de fiets voorzien van een sportieve derailleurversnelling, krachtige hydraulische schijfremmen en monoshock voorvering. Dankzij de accukeuze kan de actieradius oplopen tot wel 220 kilometer. 

De QWIC RD9.2S is de sportiefste en wellicht populairste uitvoering in de Performance serie van Qwic. Deze zeer sportieve e-bike heeft een opvallende oranje kleur en het unieke one-size frame. De QWIC RD9.2S heeft een Direct Drive achtermotor, deze geavanceerde High Power achtermotor werkt met intelligente sensoren en zorgt voor een efficiënte omgang van energie en daarmee een verbazingwekkend grote actieradius. Voor sportief fietsplezier heeft de fiets een Shimano 9 derailleurversnelling met hydraulische schijfremmen. De Performance Serie is uitgerust met li-ion accu's met de langste levensduur beschikbaar. Dankzij een state-of-the-art CAN Bus Battery Management System is de accu beschermd tegen zowel zelf- als diepteontlading. Hierdoor zijn het de veiligste accu's op de markt.

QWIC Premium MN380