•     Winkelwagen Leeg (€ 0,-)

  Puch E-Lounge

  Helaas komen er geen producten overeen met u selectie.

   

  ×

   

  Prijs:
  Werkelijke prijs:
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

  Meer over de Puch E-Lounge

  De Puch E-Lounge is een comfortabele en luxe allround elektrische stadsfiets, waarmee u ook buiten de stad prima uit de voeten kunt. De fiets is leverbaar in een kristal zwarte kleur. Voor dames en heren die een comfortabele, kwalitatief sterke en betaalbare e-bike zoeken is de Puch E-Lounge absoluut een aanrader. 

  De Puch E-Lounge is er voor dames in drie framematen; 47, 51 en 55 centimeter. Voor heren is de fiets er in de maten 51, 55 en 59 centimeter. De fiets is van alle gemakken voorzien, de accu is netjes verwerkt in de achterdrager en de sterke middenmotor zorgt voor comfortabele ondersteuning. 

  Weet u niet zeker welke Puch E-Lounge het meest geschikt is voor u? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen u graag verder. 

  De Puch E-Lounge in detail

   

  Wat zijn de kenmerken van de Puch E-Lounge

  De Puch E-Lounge heeft een krachtige middenmotor en wordt aangedreven door de slimme Shimano Steps software. Dit betekent dat u met de Puch E-Lounge ook door het heuvellandschap van Limburg of de Ardennen kunt fietsen. Ideaal dus voor diverse leuke uitstapjes in het weekend of op vakantie. 

  De ondersteuning wordt bepaald aan de hand van een trapkracht en rotatiesensor. Via het LCD display op het stuur kunt u alle infortmatie aflezen. De bediening gaat eenvoudig en veilig via de stuurbediening. Zo hoef u uw handen niet van het stuur te halen. Tijdens het fietsen kunt u kiezen uit drie verschillende standen van ondersteuning. Lopen met de fiets aan de hand is ook geen probleem, dankzij de handige walkassist functie. 

  De 418 Wh accu is netjes in de achterdrager geplaatst en is hierdoor goed beschermd tegen eventuele beschadigingen. De accu is uitneembaar en dus gemakkelijk overal op te laden. Afhankelijk van de ondersteuningsstand en diverse andere factoren ligt de maximale actieradius tussen de 60 en 125 kilometer. 

  Naast de elektrische ondersteuning biedt de Puch E-Lounge u nog meer comfort. Want dankzij de verende voorvork en zadelpen merkt u niks meer van slechte wegen. De verstelbare stuurpen kunt u met de hand verstellen, zodat u de ideale zithouding aan kunt nemen. Verder fietst u altijd in de juiste versnelling met de 7 versnellingen.