•     Fietsmandje Leeg (€ 0,00)
 • 2 Echte winkels

  20 Afhaalpunten

  Service aan huis

  Live voorraadstatus

  Gratis verzending

  Accessoires gratis gemonteerd

  Bel ons 0228 854013
         Bereikbaar tot 21:00 uur

  Waarom een fiets online kopen bij Fietsenstunt.nl?

  Wij van Fietsenstunt.nl zijn een gepassioneerd familiebedrijf met jarenlange, succesvolle, ervaring in het persoonlijk verkopen en afleveren van fietsen. Door deze jarenlange ervaring in de fietsenbranche, weten wij als geen ander, wat de wensen zijn van de Nederlandse consument. Wij kunnen u goed voorlichten en helpen bij het maken van de beste keuze. Of het nu gaat om een moederfiets, boodschappenfiets, racefiets of een elektrische fiets, wij zijn van alle markten thuis. Wij nemen de tijd voor u! 

  U kunt ons niet alleen bereiken via onze website of de telefoon, u kunt ook langskomen in een van onze showrooms. Hier staan onze verkoopmedewerkers 6 dagen per week voor u klaar. U krijgt persoonlijk advies en kunt de gewenste fiets uitproberen door middel van een testrit.

  Fietsenstunt.nl levert de fiets 100% rijklaar bij u thuis af, u kunt direct fietsen!


  Online fiets kopen
  Fietsenstunt.nl heeft ruime ervaring in het persoonlijk verkopen van fietsen, zowel online als offline. Kopen bij Fietsenstunt.nl is makkelijk, veilig en enorm voordelig. Fietsenstunt.nl levert de fiets, compleet rijklaar bij u voor de deur af. Dankzij direct en goed contact met onze leveranciers, is Fietsenstunt.nl in staat de fiets binnen 2 werkdagen af te leveren (indien op voorraad). Ervaar het gemak van online winkelen in zijn beste vorm bij Fietsenstunt.nl. Iedere dag streven wij ernaar om de scherpste prijzen aan te houden en tegerlijkertijd ook nog eens een hoge kwaliteit en service aan te bieden. Want zoals onze slogan luidt; Fietsenstunt is méér dan alleen de prijs!


  Persoonlijke aandacht & vakkennis

  Wij van Fietsenstunt geloven in persoonlijke aandacht en direct contact met onze klanten. Daarom nemen wij altijd de tijd voor onze klanten. Geen haast, maar een goed en eerlijk advies, dat is onze kracht. Wij geven u advies vanuit het oogpunt van de consument en niet vanuit de leverancier. Wij kijken welke fiets voor u als fietser het beste bij u past. 

  Onze ervaren medewerkers staan niet stil en volgen de ontwikkelingen binnen de fietsenbranche op de voet. Regelmaat bezoeken zij beursen of volgen zij cursussen bij onze leveranciers. Zo weten wij zeker dat we iedere klant van het beste advies kunnen voorzien. Niet alleen in de winkel, maar ook de medewerkers die via de website in contact staan met onze klanten staan voor iedereen klaar. Zo kunt u via de telefoon en/of webchat altijd terecht met uw vragen. 


  2 Showrooms & 20 afhaalpunten in de Benelux

  Bij Fietsenstunt.nl beschikken we over twee showrooms, waar u langs kunt komen voor verder advies of het maken van een testrit. In onze showrooms in Wervershoof en Wieringerwerf staan onze medewerkers altijd voor u klaar. De ruime en uitgebreide showrooms, bieden u de mogelijkheid om op verschillende fietsen een testrit te maken, zo kunt u een goede afweging maken welke fiets het beste bij u past. In onze showrooms vindt u alle typen fietsen van moederfietsen, tot kinderfietsen en elektrische fietsen. 

  Daarnaast kunt u zelf bepalen of u uw fiets wilt laten bezorgen, afhalen in een van de winkels of ervoor kiest de fiets op te halen in een van de 20 afhaalpunten. Deze 20 afhaalpunten bevinden zich in de gehele Benelux. Zo bieden wij u een uitgebreide keuze én kunt u zelf de afhaal mogelijkheid kiezen die u prettig vindt. 


  Service & kwaliteit

  Méér dan alleen de prijs, betekent ook een uitstekende service en kwaliteit. Zo bieden wij de collecties aan van alle bekende A-merken, onder andere Batavus, Sparta, Cortina, Qwic, MultiCycle en vele andere top merken. Uiteraard houden wij ons aan de garantiebepalingen van de fabrikant, maar we bieden meer. Want wij van Fietsenstunt geloven in de kracht van goede service en bieden u daarom service aan huis, of bij een van onze servicepunten. U kunt bij het bestellen van een fiets, kiezen voor verschillende servicepakketten. U kunt kiezen voor het Economy servicepakket, dan kiest u voor de standaard fabriekgarantie en geen extra service. Daarnaast bieden we ook nog het Plus servicepakket en Full servicepakket aan. Voor meer informatie over deze pakketten klikt u hier.

  100% rijklaar & alle accessoires worden gemonteerd
  Alle fietsen worden door vakkundige monteurs met jarenlange ervaring rijklaar gemaakt. Alle accessoires die u bij de fiets besteld, worden ook door onze vakmensen op de fiets gemonteerd. Hierdoor bent u verzekerd van een degelijk product. Zo hoeft u thuis niet meer te sleutelen om het kinderzitje of de rieten mand op de fiets te plaatsen. Gemak en comfort, ook dat is de kracht van Fietsenstunt!