Multicycle

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

1 t/m 47 van de 47 fietsen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2
×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

WAAROM EEN MULTICYCLE FIETS?

"Als je wilt genieten van fietsen, dan kies je een Multicycle. Hij is mooi, licht en hij fietst fantastisch!"

In elke fiets van Multicycle vind je gepassioneerd vakmanschap terug. In elke rit merk je hoe licht en soepel jouw elektrische fiets rijdt, óók wanneer je geen gebruik maakt van de ondersteuning.

Een fiets van Multicycle is eveneens zeer licht in gewicht. Het gemiddelde gewicht is 22 kg, inclusief accu en slot. Daarmee zijn de e-bikes van Multicycle de lichtste in de markt. Zonder accu wegen de fietsen minder dan 20 kg. Zeer handig als je bijvoorbeeld de fiets op de fietsendrager wilt tillen en vervoeren.

DESIGNED AROUND YOU

Multicycle stelt jouw wensen centraal en bouwen daar fantastische fietsen omheen. Een fiets moet bij je passen. In uitstraling en uiterlijk, maar ook in gebruik. Je moet je vrij en trots voelen op jouw fiets van Multicycle!

Multicycle denkt verder dan techniek alleen, maar verdiept zich in jouw belevingswereld. Wat kan er nóg beter, hoe kunnen de grenzen van fantastisch fietsen nog verder worden verlegd? Een goede fiets is een stukje maatwerk.

Vanuit deze ideologie, ontwerpt Multicycle haar fietsen volgens het principe ’Designed around you’. Iedere fiets moet perfect bij jouw aansluiten, zodat je iedere dag zorgeloos de fiets op stapt.

TECHNOLOGIE HEEFT DE TOEKOMST

Bij Multicycle staat techniek op nummer 1. De e-bikes zijn voorzien van de modernste technologieën. Het bijzondere van Multicycle is dat de ontwikkeling van de elektronica in eigen beheer is. Hierdoor is Multicycle in staat continu verbeteringen aan te brengen in de elektrische ondersteuning.

Dankzij de grondige kwaliteitscontroles ben je met een Multicycle fiets verzekerd van uitstekende technologieën gericht op duurzaamheid, veiligheid en gemak. Door gebruik te maken van stevige en lichte materialen zijn de e-bikes bovendien licht van gewicht wat het fietsgemak bevordert.

"Op een Multicycle kan je de wereld over"

TIJDLOOS DESIGN

Designed around you komt ook terug in het tijdloze design dat iedere Multicycle fiets kenmerkt. Duurzaam en tijdloos, dat is waar de fietsen van Multicycle bekend om staan. De onderdelen zijn op subtiele wijze in het design geïntegreerd.

De smooth welding behandeling zorgt ervoor dat je geen lasnaden meer ziet. De kabels zijn netjes weggewerkt, dit geeft een rustiger beeld én ze zijn beter beschermd. De elektrische systemen in de fietsen zijn vrijwel onzichtbaar in de fietsen verwerkt.

De ergonomische leren handvatten, het leren zadel, de stabiele drager met accu en het display zijn een subtiel onderdeel van het design van Multicycle.

MULTICYCLE: EEN MERK MET HISTORIE

Al 40 jaar bouwt Multicycle fietsen met passie. In de Achterhoek is de basis gelegd voor de fietsen van nu. Ook toen al waren de Multicycle fietsen onderscheiden vanwege het mooie, lichte handgemaakte frame.

Al sinds jaar en dag licht de nadruk bij Multicycle fietsen op comfort en kwaliteit, vanuit een sportief oogpunt. In de loop der jaren stond Multicycle aan de basis van diverse innovatieve ontwikkelingen als de hydraulische remmen of de eerste accuverlichting.

In het begin werd de werkplaats bemand door 2 vakmensen. Vandaag de dag is het een modern bedrijf, met vele vakmensen die allemaal één ding gemeen hebben; passie voor fietsen. Multicycle fietsen ontwerpen vanuit de liefde voor het vak en met persoonlijke aandacht.

VAKMANSCHAP & PASSIE

Het vakmanschap van Multicycle betekent dat één monteur je fiets bouwt en dat de fiets daarna een zeer grondige eindcontrole ondergaat. Alles worden tot in detail nagelopen, ook de kleinste boutjes. Want Multicycle staat voor kwaliteit in ieder detail.

Wanneer de fiets door de keuring is gekomen, krijgt iedere fiets een servicepas. Deze pas staat garant voor de hoogste kwaliteit. Om niets aan het toeval over te laten heeft Multicycle een eigen wielenmakerij, lakkerij, montage- en elektronica-afdeling.

Samen met Multicycle rijders probeert Multicycle continu te vernieuwen. Hoe kan je nog comfortabeler fietsen, wat kan er nog beter ontwikkelt worden, kortom hoe kunnen de grenzen van fantastisch fietsen nog verder verlegd worden.