fietsenstunt verzekeringen

Loekie Superstar

 • Eigen winkels
 • Volledig fietsklaar geleverd
 • Persoonlijke bezorging
 • Service aan huis
 • Deskundig advies

5 producten gevonden

 • Loekie Superstar 12 Inch 2020 Meisjes

  Deze kinderfiets heeft een wielmaat van 12 inch en een framemaat van 20 centimeter.
  Deze kinderfiets is geschikt voor kinderen met een lichaamslengte rond de 95 centimeter of met kledingmaat 92 – 104.

  Kleuren:

  € 169,-
 • Loekie Superstar 16 Inch 2020 Meisjes

  Deze kinderfiets heeft een wielmaat van 16 inch en een framemaat van 25 centimeter.
  Deze kinderfiets is geschikt voor kinderen met een lichaamslengte rond de 105 centimeter of met kledingmaat 104 – 116.

  Kleuren:

  € 199,-
 • Loekie Superstar 18 Inch 2020 Meisjes

  Deze kinderfiets heeft een wielmaat van 18 inch en een framemaat van 28 centimeter.
  Deze kinderfiets is geschikt voor kinderen met een lichaamslengte rond de 110 centimeter of met kledingmaat 110 – 122.

  Kleuren:

  € 269,-
 • Loekie Superstar 20 Inch 2020 Meisjes

  Deze kinderfiets heeft een wielmaat van 20 inch en een framemaat van 31 centimeter.
  Deze kinderfiets is geschikt voor kinderen met een lichaamslengte rond de 115 centimeter of met kledingmaat 116 – 122.

  Kleuren:

  € 299,-
 • Loekie Superstar 22 Inch 2020 Meisjes

  Deze kinderfiets heeft een wielmaat van 22 inch en een framemaat van 34 centimeter.
  Deze kinderfiets is geschikt voor kinderen met een lichaamslengte rond de 124 centimeter of met kledingmaat 122 – 128.

  Kleuren:

  € 319,-
×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Meer over de Loekie Superstar

De Loekie Superstar is net even anders dan al het andere. Deze kinderfiets is gemaakt voor stoere meiden, die lekker willen fietsen. Geen standaard roze fietsje, maar een stoere kleur, panterprintje en opvallende bel. Aan goede looks ontbreekt het niet bij de Loekie Superstar en voor ieder meisje is er dan ook een prachtige uitvoering van de Loekie Superstar. 

De Loekie Superstar is er voor de kleinste meiden met een 12 inch fietsje tot aan een 22 inch uitvoering voor kinderen tussen de 5 en 9 jaar oud. Voor nog grotere kinderen gaat de Loekie serie verder onder de Sparta collectie. 

Weet je niet zeker welke Loekie Superstar het meest geschikt is voor jouw kind? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen j graag verder. 

De Loekie Superstar in detail


 Loekie Superstar Step

 De verschillende uitvoeringen

De Loekie Superstar 12 inch is er voor de allerkleinste meiden. Deze zeer veilige fiets heeft stabiele zijwieltjes, zodat jij veilig kunt leren fietsen. De gave blauwe kleur is voor de stoere meiden die geen standaard roze fiets willen. Het panterprintje en de paarse bel en sterren geven de fiets een lieve touch. Voor het veilige aspect beschikt de fiets over een handrem en terugtraprem.

De Loekie Superstar 16 inch is een stoere fiets voor stoere meiden tussen de 4 en 6 jaar oud of met kledingmaat 104 t/m 116. Net als de 12 inch uitvoering is ook de 16 inch uitvoering nog voorzien van stabiele zijwielen. Wanneer ze niet meer nodig zijn, zijn ze eenvoudig te demonteren. Ook bij de 16 inch Superstar heeft Loekie gekozen voor de stoere lichtblauwe kleur en het panterprintje op het zadel.

Ook voor meiden tussen de 5 en 7 jaar is er een prachtige Loekie Superstar. Deze 18 inch versie is een tussenmaat voor meiden die te groot zijn voor de 16 inch, maar nog net te klein voor de 20 inch uitvoering. Bij de 18 inch uitvoering is gekozen voor een prachtig wit frame met opvallende accenten. De fiets is voorzien van dubbele remmen voor extra veiligheid en dankzij de verlichting kun je ook in het donker veilig de straat op. 

Voor de wat grotere meiden is de 20 inch Loekie Superstar de perfecte fiets. Het witte frame wordt opgehaald door de felle roze banden, waarbij de kleur terug komt in versieringen op het frame. Voor meiden tussen de 5 en 8 jaar oud of met kledingmaat 116 t/m 122 is dit de perfecte maat. Voor extra veiligheid heeft de fiets drie remmen, opvallende verlichting en een goedgekeurd AXA veiligheidsslot.

Voor de meiden die nog net niet helemaal kind af zijn, maar al wel snel groter worden is er de Loekie Superstar 22 inch uitvoering. Voor deze meiden is de Loekie Superstar ideaal, niet al te opvallend maar wel eentje die zeker gezien mag worden!  Dankzij de gave roze banden en mooie, sierlijke accenten op het frame geven de fiets net wat extra's. Ook bij deze uitvoering is veel aandacht besteed aan de veiligheid, zo heeft de fiets drie remmen en opvallende verlichting.