•     Winkelwagen Leeg (€ 0,-)
  Troy
  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Gratis retourneren

  9 producten gevonden

  ×

   

  Prijs:
  Werkelijke prijs:
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

  Troy kinderfietsen

  De fiets is nergens zo populair als in Nederland. Dagelijks gebruiken we de fiets voor de boodschappen, voor naar het werk of de sportclub. Ook de allerkleinsten stappen al veel op de fiets. De eerste afgelegde fietsmeters zijn zeer speciaal, zowel voor een kind als voor de ouders. Daarom is het belangrijk dat een kind leert fietsen op een betrouwbare kwaliteitsfiets. Bij Fietsenstunt hebben we een mooi aanbod Troy fietsen waarop jouw kind veilig leert fietsen.

  De meeste Troy kinderfietsen zijn voorzien van zijwieltjes. Zo kan een kind de juiste balans vinden op de fiets en bekend raken met het sturen en remmen. Wanneer jouw kind meer begaafd is op de fiets, kun je de zijwieltjes er eenvoudig van af schroeven. Naast Troy fietsen hebben wij een groot aanbod kinderfietsen van populaire fietsmerken als Sparta, Alpina en Cortina

  Kwaliteit en stijl

  De Troy fietsen voldoen aan de strengste veiligheidseisen waardoor de fietsen van zeer hoogwaardige kwaliteit zijn. De fietsen zijn sterk, modern en veilig zodat jouw kind zorgeloos kan leren fietsen op een Troy kinderfiets. Naast kwaliteit is de uitstraling van een kinderfiets erg belangrijk. Een kind hecht veel waarde aan het uiterlijk van de fiets en wil graag indruk maken op leeftijdgenoten. Bij Troy weten ze dat als geen ander en daarom hebben zij een divers aanbod kinderfietsen in verschillende stijlen. Zo is er altijd een geschikte Troy fiets die aan de wensen van jouw kind voldoet.

  Troy fiets kopen

  Bij Fietsenstunt bestel je een Troy fiets eenvoudig online. Wij bezorgen de fietsen geheel rijklaar bij je thuis zonder dat je verzendkosten betaalt. Naast Troy kinderfietsen vind je binnen het assortiment van Fietsenstunt ook populaire Troy bakfietsen. Kom eens langs in één van onze fietswinkels in Noord-Holland. Hier vind je het complete fietsaanbod van Fietsenstunt en kun je een proefritje maken op de verschillende modellen.