fietsenstunt verzekeringen

Helaas komen er geen producten overeen met je selectie.

 

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Sparta transportfietsen

Sinds de herintroductie van de transportfiets van Sparta is deze niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld en dat heeft een reden. De transportfiets is trendy, authentiek, betrouwbaar en praktisch. De modellen zijn speciaal ontworpen om bagage mee te vervoeren. Kenmerkend aan deze tweewielers is de stevige transportdrager aan de voorzijde van de fiets. Hier kan een fietskrat of fietsmand aan bevestigd worden wat het vervoeren van een tas of boodschappen een stuk makkelijker maakt.

Stijl

Binnen ons assortiment heb je de keuze uit de strakke moderne uitvoeringen en de speelsere modellen. De fietsen uit de Sparta Pick Up serie zijn enorm populaire transportfietsen van Sparta. Bij Fietsenstunt vind je een breed aanbod van dit type fietsen. Daarnaast zijn de transportfietsen van Sparta verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van traditioneel zwart met bruin tot trendy oranje of blauw. Zo is er altijd een fiets die aan jouw wensen voldoet en waar jij je prettig op voelt.

Ga veilig de weg op met Sparta!

De brede banden en het stevige frame zijn typerende kenmerken van de transportfiets en zorgen voor een comfortabele fietservaring. Bovendien maakt dit de fiets enorm stevig. Daarnaast zijn de Sparta fietsen voorzien van stevige remmen wat de veiligheid bevordert. Ook zijn de tweewielers uitgevoerd met een dubbele standaard en stuurvergrendeling. Hierdoor staat de fiets altijd stabiel en hoef je niet bang te zijn dat hij omvalt en beschadigt. 

Juiste framemaat bepalen

 Let er bij het bestellen van je Sparta transportfiets op dat je de juiste framemaat kiest. Een fiets met een verkeerde maat fietst niet prettig en kan rugklachten opleveren. Indien je niet het juiste framemaat weet, kun je deze hier berekenen. 

Sparta transportfiets bestellen

Overtuigd van de voordelen van een Sparta transportfiets? Bestel je favoriete uitvoering dan direct online en profiteer van de flinke kortingen. Bovendien gaan wij in onze bezorgservice net een stapje verder dan anderen! Wij bezorgen jouw fiets 100% rijklaar bij je thuis zonder dat je verzendkosten betaalt. Wanneer je fietsaccessoires aanschaft, monteren wij deze gratis voor je. Ook kun je ervoor kiezen jouw transportfiets zelf op te pikken bij één van onze twintig afhaalpunten.