fietsenstunt verzekeringen

Helaas komen er geen producten overeen met je selectie.

 

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Avalon transportfietsen

De transportfiets is de laatste jaren steeds populairder geworden. Door de handige transportdrager aan de voorkant is dit model ideaal om bagage mee te vervoeren. Dat maakt deze fiets zeer geschikt als schoolfiets of om er mee naar het werk te gaan. Hier vindt u een overzicht van de Avalon transportfietsen van Fietsenstunt. Al onze Avalon transportfietsen zijn zeer scherp geprijsd en kunnen gratis bij u thuis bezorgd worden.

Kwaliteit

Avalon produceert de transportfietsen in Nederland waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van Europese onderdelen. Het frame is opgebouwd uit brede stangen waardoor de transportfietsen een robuuste bouw hebben. Nadat de fietsen gemonteerd zijn, wordt er een intensieve kwaliteitscheck uitgevoerd. Op deze manier bent u met een Avalon transportfiets verzekerd van de beste kwaliteit. 

Stijl

Bij Fietsenstunt vindt u Avalon transportfietsen in diverse stijlen zowel voor mannen als vrouwen. De transportfietsen worden gekenmerkt door een ouderwetse en retro look. De Avalon Hony Dames is een vrolijk model waarmee u opvalt in het verkeer. De fiets is verkrijgbaar in drie kleuren: rood, blauw en ivoorkleurig. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een degelijke transportfiets in de typerende kleuren zwart en bruin.
Aangezien de transportfietsen van Avalon bedoeld zijn om eenvoudig bagage mee te vervoeren, kunt u kiezen voor een combinatie met een fietsmand of fietskrat. Deze kunnen op de voordrager worden bevestigd. Op deze manier wordt het nog makkelijker om spullen mee te nemen op de fiets.

Beveilig uw Avalon transportfiets

De transportfietsen zijn erg gewild. Het is daarom aan te raden om de fiets aan te schaffen in combinatie met een goed slot. Fietsenstunt heeft een uitgebreid aanbod aan fietsslotenin diverse soorten. Op deze manier voorkomt u diefstal en heeft u jarenlang plezier van uw Avalon transportfiets. 

Bestel uw Avalon transportfiets online

Een Avalon transportfiets bestelt u eenvoudig online bij Fietsenstunt. U kunt uw fiets kosteloos thuis laten bezorgen of ophalen in één van onze twintig afhaalpunten. Let op dat u bij het bestellen van uw fiets de juiste framemaat kiest. Deze kunt u hier eenvoudig bepalen.