fietsenstunt verzekeringen

Sparta Stadsfietsen

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

1 producten gevonden

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Sparta stadsfietsen

Iedereen die kan fietsen, kent over het algemeen ook wel het merk Sparta. Dat is ook niet zo gek, want Sparta bestaat sinds 2017 al 100 jaar. In al die jaren heeft Sparta geprobeerd om zoveel mogelijk op de wensen van de hedendaagse en toekomstige fietser in te spelen. De stevige Sparta stadsfietsen zijn uitermate geschikt voor zowel dagelijkse als recreatieve ritten. Met een voordrager kun je eenvoudig je spullen vervoeren. De Sparta Mojo stadsfietsen hebben een smallere voordrager in vergelijk met de rest, hierdoor past hij gegarandeerd in ieder fietsenrek. Daarnaast hebben we de Sparta Maxx Heren, speciaal voor de langere man. Kortom, u zult altijd een Sparta stadsfiets vinden die voldoet aan al uw wensen.  

Voorkom fietsdiefstal

Fietsendiefstal komt nog dagelijks voor. Maar gelukkig kunnen veel van deze diefstallen voorkomen worden door gebruik te maken van de juiste sloten. U wilt natuurlijk niet dat uw nieuwe Sparta stadsfiets gestolen wordt. Om dit te voorkomen kunt u ook bij Fietsenstunt.nl terecht voor het juiste slot. U kunt kiezen uit verschillende soorten sloten, zoals bijvoorbeeld vouwsloten, kettingsloten of ringsloten. Daarbij heeft u ook de keuze uit een sleutelslot of cijferslot. Wilt u meer weten? Bekijk hier ons fietssloten assortiment. Daarnaast kunt u uw fiets via Fietsenstunt.nl verzekeren tegen diefstal en/of schade. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons via info@fietsenstunt.nl of bezoek een van onze twee winkels. Kijk voor ons adres onderaan deze pagina. 

Bezoek de winkel

Vindt u het lastig om via internet een Sparta of andere stadsfiets uit te kiezen? Kom dan gezellig langs in een van onze twee winkels gelegen in Wervershoof en Wieringerwerf (adres staat onderaan deze pagina). Onze medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste keuze en kunnen u daarbij een advies op maat geven. Daarbij is het ook mogelijk om een proefrit te maken op bijvoorbeeld de Sparta stadfiets. Natuurlijk verkopen we ook nog andere bekende A-merken.