fietsenstunt verzekeringen

BSP Stadsfietsen

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

9 producten gevonden

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

BSP stadsfietsen

De Nederlandse fabrikant BSP wilt voor u de beste stadsfiets bouwen en zet zich daar 100% voor in. Bij het ontwerpen van de BSP-stadsfietsen houden ze de volgende 5 punten voor ogen: 

1. Ultiem fietsplezier

Bij de BSP-stadsfietsen draait alles om gewoon goed kunnen fietsen. Bij een fiets hoort dan ook een goed stuur, een goed zittend zadel en soepel lopende banden. De ontwerpen van de stadsfietsen zijn strak en gebaseerd op de laatste trends. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van rustige kleuren.

2. Topkwaliteit

De stadsfietsen zijn van topkwaliteit. Voor het lakken van de stadsfietsen wordt gebruik gemaakt van een dubbele poedercoating laklaag. In deze coating zit geen oplosmiddel, waardoor het milieuvriendelijker is. Daarnaast worden de wielen zelf gevlochten en voorzien van dikke spaken. De velgen van de fiets zijn van de merken Rodi en Ryde en de spaken worden aangeleverd door Sapim uit België. Tot slot kan een BSP-stadsfiets tegen een stootje, door alleen maar materialen te gebruiken die van topkwaliteit zijn. 

3. Echt Nederlands

BSP is een familiebedrijf en gevestigd in Utrecht en daar vinden ook alle werkzaamheden plaats. Er worden de fietsen ontworpen, ontwikkelt en uiteindelijk ook in elkaar gezet. Door alles zoveel mogelijk in eigen beheer te houden kun je stellen dat het een echt Nederlands merk is.

4. Eerlijke productie

De BSP-stadsfietsen worden uitsluitend in Nederland in elkaar gezet. Hierdoor heeft u gegarandeerd een fiets van goede kwaliteit. Daarnaast is het merk een voorstander van verantwoord ondernemen. Daarom worden de BSP-stadsfietsen voornamelijk door mensen met een beperking of mensen met een afstand tot arbeidsmarkt in elkaar gezet.

5. Bewezen testresultaten

De BSP-stadsfietsen scoren bij diverse fietstesten bovengemiddeld. Hierdoor kan gesteld worden dat meerdere mensen erg te spreken over de fietsen. 

De juiste stadsfiets

Bent u enthousiast geworden over de BSP-stadsfiets? En wilt u deze online bestellen? Dan is het belangrijk dat u de juiste framemaat kiest. Een te klein of te groot frame kan zorgen voor rugklachten, daarom is het van belang dat u dit goed uitrekent. Hiervoor gebruiken we de volgende rekensom: binnenbeenlengte X 0.68 = framemaat. Eerst meet u uw binnenbeenlengte op in centimeters (vanaf de grond tot en met kruishoogte), waarbij u uw voeten ongeveer op 15 centimeter van elkaar zet. Vervolgens doet u dat getal keer 0.68, waardoor u een getal krijgt wat gelijk is aan uw framemaat. Zit u tussen twee framematen in? Dan kunt u het beste voor de grootste framemaat van uw BSP-stadsfiets kiezen.

Wilt u niet uw BSP-stadsfiets online bestellen? Of wilt u graag meer informatie over BSP? Kom dan eens langs in één van onze fysieke winkels in Wervershoof of Wieringerwerf (nabij Hoorn en Enkhuizen). Daar staan onze medewerkers voor u klaar om u verder te helpen. Ook kunnen zij u helpen met het bepalen van het juiste frameformaat.