fietsenstunt verzekeringen

Sensa Racefietsen

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

2 producten gevonden

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Sensa racefietsen

Nederland kent steeds meer fanatieke wielrenners en dat is ook niet zo gek. Lange fietstochten maken door de bossen of duinen in Nederland is toch het mooiste wat er is? Of misschien zoekt u het liever wat verder op en trotseert u regelmatig de heuvelachtige landschappen van de Ardennen. Wat uw doeleinde ook is, bij Fietsenstunt vindt u de geschikte Sensa racefiets. En of u nu een beginnende rijder bent of gevorderd, met ons brede assortiment Sensa racefietsen slaagt u altijd. Ook professionele wedstrijdfietsers kunnen bij ons terecht! 

Kwaliteit van de Sensa racefiets

Kies voor een Sensa racefiets en kies voor kwaliteit! De fietsen zijn geproduceerd van de meest hoogwaardige materialen. De racefietsen met een carbonframe zijn extreem licht en bovendien ook uiterst stevig. Wanneer uw budget iets lager is, kunt u ook gaan voor een Sensa racefiets met aluminium frame. Deze zijn iets zwaarder, maar evengoed van uitstekende kwaliteit. Daarnaast zorgen de aerodynamische eigenschappen van de modellen voor de beste fietsprestaties. De geometrie en afmetingen van het frame zijn namelijk perfect geoptimaliseerd zodat u werkelijk door de wind scheert. Verder zijn de Sensa racefietsen uitgevoerd met meerdere versnellingen en uitstekende remsystemen. Tevens heeft u de keuze uit verschillende wielsets, banden, zadels en meer.

Fietsaccessoires

Als u nu een Sensa racefiets aanschaft bij Fietsenstunt, krijgt u er een gratis fietscomputer bij cadeau. Deze registreert al u uw fietsgegevens als de gemiddelde snelheid en afgelegde afstand. Daarnaast kunt u uw racefiets verder upgraden door meerdere fietsaccessoires toe te voegen. Zo kunt u uw sportprestaties verbeteren door te kiezen voor een hartslagmeter. Wanneer u op de hoogte bent van uw hartslagniveau kunt u hier uw fietsintensiteit direct op aanpassen. Tevens kunt u uw fietsroute vastleggen wanneer u een navigatiesysteem aanschaft. Zo kunt u zich volledig concentreren op het fietsen en raakt u nooit meer verdwaald! Wanneer u er vaak op uittrekt om bijvoorbeeld in het buitenland te fietsen is een fietsendrager geen overbodige luxe. Zo neemt u eenvoudig uw Sensa racefiets mee met de auto. 

Kies de juiste racefiets

De aanschaf van een nieuwe racefiets is niet iets wat u elke dag doet. U denkt uiteraard goed na over uw keuze. Maar wat nu als u niet weet wat de meest geschikte Sensa racefiets voor u is? Bij Fietsenstunt kunt u altijd terecht voor advies op maat. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen of kom langs in één van onze fietswinkels. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar en voorzien u van persoonlijk advies. Ze nemen de tijd voor u om samen tot de juiste keuze te komen.  

Sensa racefiets online bestellen

Misschien heeft u uw keuze al gemaakt en weet u precies welke Sensa racefiets u wilt hebben. Bij Fietsenstunt bestelt u deze eenvoudig online. Uw fiets wordt netjes bij u thuis bezorgd zodat u de deur niet uit hoeft. Bovendien worden er geen extra kosten in rekening gebracht voor de levering. Hier leest u alles over de leveringsvoorwaarden. Daarnaast heeft u ook de keuze om uw Sensa racefiets op te halen in één van onze twintig afhaalpunten verspreid over de hele Benelux.