fietsenstunt verzekeringen

Batavus Omafietsen

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

1 producten gevonden

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Batavus omafietsen

De Batavus omafietsen, ook wel opoefietsen genoemd, zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De fietsen worden voornamelijk gebruikt voor de kortere afstanden. Omdat je je er eenvoudig mee door het drukke stadsverkeer begeeft, worden de omafietsen veel gebruikt als stadsfiets. Dit maakt de modellen zeer geschikt om bijvoorbeeld boodschappen te doen of om de kinderen mee naar school te brengen. Hoewel de naam niet doet vermoeden, zijn de opoefietsen ook zeer gewild onder jongeren. 

Design van Batavus

De Batavus omafiets dankt zijn populariteit aan de nostalgische uitstraling en de moderne aanpassingen. Het ontwerp van de tweewielers stamt af uit de 19e eeuw. Zo hebben de modellen een rechte onderstang en een kromme bovenstang. De twee stangen zijn met elkaar verbonden met een tussenstang om de stevigheid te bevorderen. Bovendien zorgt dit voor een lage instap waardoor de opoefietsen zeer veilig zijn. Verder zijn de fietsen voorzien van moderne technieken als goede verlichting en meerdere versnellingen. Bovendien zijn sommige modellen uitgevoerd met handremmen. Dit alles maakt de Batavus omafiets een uiterst betrouwbaar vervoersmiddel.

Uistraling

Batavus onderscheidt zich van andere merken door de trendy uitstraling. Wat dacht je van de Batavus Old Dutch RN Dames? Dit is een populaire opoefiets uit de collectie van 2018. Deze is verkrijgbaar in een hippe lichtblauwe kleur waar je zeker mee opvalt. Daarnaast is deze ook beschikbaar in traditionele kleuren als bruin en zwart. Ook kun je je omafiets nog meer upgraden door diverse fietsaccessoires toe te voegen. Zo kun je je fiets personaliseren door bijvoorbeeld fietstassen  en/of een fietsbel in jouw favoriete kleur toe te voegen. Ondanks dat de fietsen voorzien zijn van een stevig slot, is het aan te raden ook een hangslot aan te schaffen. Dit maakt diefstal vrijwel onmogelijk. 

Batavus opoefiets online bestellen

Bij Fietsenstunt kun je jouw opoefiets van Batavus eenvoudig online bestellen. Wij bezorgen je fiets bij je thuis zonder dat je bezorgkosten betaalt. Ook kun je je fiets ophalen in één van de twintig ophaalpunten verspreid over de hele Benelux.