fietsenstunt verzekeringen

Merida Mountainbikes

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

16 producten gevonden

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Merida Mountainbikes (mtb's)

Trek erop uit om de gaafste bospaden of duinwegen van Nederland te ontdekken met een van de mountainbikes van Merida. Of misschien zoek je het liever wat verder weg en trotseer je de zwaardere tracks in de Ardennen. Wat je uitdaging ook is, met een Merida mtb zit je altijd goed! Bij Fietsenstunt vind je een uitgebreid assortiment dus zit er altijd een bij die aan jouw wensen voldoet. 

Hoogwaardige kwaliteit

Voor optimale prestaties, is goed materiaal vereist. De Merida mountainbikes zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van professionele innovaties. De verende voorvork vangt alle harde klappen op tijdens het mountainbiken. Ook zijn de modellen uitgevoerd met hydraulische remmen waarmee je ook op de meest lastige modderwegen gecontroleerd en krachtig kunt remmen. Daarnaast zijn de uitvoeringen voorzien van dikke banden waar je de meest uitdagende paden kunt trotseren. 

Diverse fietsaccessoires

Verbeter je prestaties met de verschillende fietsaccessoires van Fietsenstunt. Met een fietscomputer meet je onder meer je gemiddelde snelheid, maximale snelheid en afgelegde afstand. Allemaal informatie die je helpt je prestaties te verbeteren. Ook kun je een handige bidonhouder met bidon toevoegen zodat je tijdens het fietsen altijd drinken bij de hand hebt. Wanneer je graag verder van huis fietstochten maakt, hebben wij een aantal fietsendragers in het assortiment zodat je eenvoudig je mtb meeneemt met de auto. Zo kun je ook de omgeving verder weg verkennen met de fiets. 

Merida mtb bestellen

Kun je niet wachten om op de mountainbike te stappen en de meest uitdagende wegen uit te proberen? Bestel dan je nieuwe mtb eenvoudig online bij Fietsenstunt. Bij ons wordt je tweewieler bij je thuis bezorgd op de dag naar jouw keuze zonder dat je verzendkosten betaalt. Ook kun je altijd langskomen in één van onze fietswinkels voor een testritje en persoonlijk advies. In onze winkel in Wieringerwerf profiteer je van gratis bikefitting. Hierdoor is de mtb precies afgesteld op jouw lichaam en heb je altijd de juiste fietshouding!