fietsenstunt verzekeringen

Cortina Moederfietsen

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

3 producten gevonden

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Cortina moederfiets

De moederfiets is, zoals de naam al doet vermoeden, speciaal ontworpen voor alle moeders van wie het leven soms zeer hectisch kan zijn. Boodschappen doen, naar het werk gaan en tussendoor ook nog de kinderen naar school of de sportclub brengen. Wat is er in zo’n druk bestaan nou handiger dan een praktische tweewieler die je eenvoudig van a naar b brengt? Bij Fietsenstunt vind je diverse moederfietsen van het topmerk Cortina.

Design

De Cortina moederfietsen hebben een speciaal design wat het vervoeren van kinderen en bagage vergemakkelijkt. Zo kun je op het stuur en op de achterdrager een kinderzitje plaatsen. Ook zijn sommige modellen voorzien van een voordrager. Hier kan een fietsmand of fietskrat op bevestigd worden waardoor je eenvoudig bagage meeneemt op de fiets. Ook kun je kiezen voor fietstassen om meer spullen mee te kunnen nemen. Bij Fietsenstunt worden al deze accessoires gratis voor je gemonteerd. Bovendien hebben de moederfietsen van Cortina een lage instap waardoor je makkelijk opstapt, ook als je fiets volgeladen is met bagage en/of kinderen. Wel zo veilig natuurlijk!

Stijl van Cortina

De damesfietsen van Cortina zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor wie echt wil opvallen zijn er bijvoorbeeld de rode of groene uitvoeringen. Daarnaast vind je bij Fietsenstunt ook modellen in traditionele kleuren als zwart en bruin. Verder laten de fietsen van Cortina zich kenmerken door een klassieke uitstraling. Het frame bestaat uit brede stangen en verder zijn de moederfietsen voorzien van dikke banden. Naast een robuust uiterlijk zorgt dit ervoor dat de fietsen erg stevig zijn.

Kom langs in onze fietsenwinkel of bestel online

Kom gerust eens een proefritje maken op een van de Cortina moederfietsen van Fietsenstunt. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen en van advies te voorzien. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen of weet je al zeker welke fiets je wilt hebben? Dan bestel je deze bij Fietsenstunt heel eenvoudig online. Bovendien wordt je fiets gratis bij je thuis bezorgd! Lees hier meer over onze bezorgdienst