fietsenstunt verzekeringen

BSP Moederfietsen

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

5 producten gevonden

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

BSP moederfiets

De moederfietsen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Deze uitvoeringen zijn speciaal ontworpen om kinderen en/of bagage mee te vervoeren. Door het speciale design is op het stuur eenvoudig een kinderzitje te bevestigen zonder dat deze in de weg zit tijdens het fietsen. Ook de bagagedrager biedt genoeg ruimte om een kinderstoeltje op te monteren. Bij Fietsenstunt vindt u enkele BSP moederfietsen uitgevoerd met voordrager. Deze worden geleverd met gratis fietskrat waar u eenvoudig uw bagage mee vervoert.

Kwaliteit en gemak 

Om de veiligheid te garanderen, produceert BSP fietsen van hoogwaardige kwaliteit. Het frame van de BSP moederfiets is opgebouwd uit brede stangen. Dit maakt de BSP fietsen niet alleen zeer stevig, maar geeft de modellen ook een stoere en robuuste uitstraling. Het is uiteraard van belang dat een fiets, uitgerust met een kinderstoeltje aan het stuur en op de bagagedrager, stabiel staat. Daarom zijn de BSP moederfietsen voorzien van een sterke dubbele standaard. Dit verkleint de kans dat de fiets omvalt en beschadigt. Tot slot heeft Fietsenstunt een aantal moederfietsen met windscherm zodat uw kind geen last heeft van de wind. Dit alles maakt de BSP moederfietsen enorm populair. 

Kies de juiste framemaat

Voor extra comfort is het van belang dat u een juiste framemaat kiest voor uw moederfiets. Een verkeerde maat kan nek- en rugklachten veroorzaken tijdens het fietsen. Indien u niet uw juiste framemaat weet, kunt u hier uw framemaat berekenen. Ook bent u altijd van harte welkom in één van onze winkels waar onze medewerkers u graag van advies voorzien bij de keuze van uw BSP moederfiets. 

Bestel uw BSP moederfiets online

Heeft u uw keuze kunnen maken? Bestel uw BSP moederfiets dan eenvoudig online bij Fietsenstunt. U profiteert van flinke kortingen en gratis bezorging. Ook kunt u uw fiets ophalen in één van onze twintig afhaalpunten verspreid door de Benelux.