fietsenstunt verzekeringen

Batavus Moederfietsen

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

2 producten gevonden

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Batavus moederfiets

Speciaal voor alle moeders heeft Batavus de moederfietsen in het leven geroepen. Deze moederfietsen zijn speciaal ontwikkeld om kinderen mee te vervoeren. Doordat er bij het ontwerp rekening is gehouden met extra beenruimte, kan er gemakkelijk een kinderzitje aan het stuur gemonteerd worden. Ook op de ruime bagagedrager kan een kinderzitje geplaatst worden. Bovendien zijn de Batavus moederfietsen zeer veilig en betrouwbaar. De lage instap maakt het eenvoudig om op te stappen en door de stevige dubbele standaard staat de fiets stabiel. Dit alles maakt de moederfietsen zeer populaire modellen. 

Over Batavus

Batavus produceert al meer dan honderd jaar fietsen en is daarmee één van de grootste fietsfabrikanten van Nederland. In de fabriek in Heerenveen worden sterke en moderne moederfietsen geproduceerd van hoogwaardige kwaliteit. Bij Batavus houden ze rekening met alle leeftijdsfasen. Van kinderfietsen tot fietsen voor ouderen, Batavus heeft een geschikte fiets. Daarmee is het echt een familiemerk en heeft het altijd een fiets die bij u past. 

Fietsaccessoires

Bij Fietsenstunt vindt u diverse accessoires die u kunt toevoegen aan uw Batavus moederfiets voor extra fietsplezier. Zo hebben wij een Batavus moederfiets met een voordrager waar een handige fietsmand op bevestigd kan worden. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw bagage meenemen. Helaas komt het vaak voor dat de modellen van Batavus vaak gestolen worden. Daarom is het aan te raden een goed fietsslot aan te schaffen zodat u langer plezier heeft van uw fiets. 

Bestel uw fiets bij Fietsenstunt

Bij Fietsenstunt bestelt u uw Batavus moederfiets eenvoudig online. U profiteert van flinke kortingen en wij komen de fiets gratis bij u thuis bezorgen. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in één van onze fietswinkels om eerst een proefritje te maken. Onze medewerkers voorzien u graag van advies bij de keuze van uw nieuwe Batavus moederfiets.