fietsenstunt verzekeringen

Multicycle Elektrische fietsen

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

6 producten gevonden

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Multicycle e-bikes

Bij Fietsenstunt vind je een breed assortiment elektrische fietsen van het Nederlandse topmerk Multicycle. Door dat extra zetje in de rug met een elektrische MC fiets wordt fietsen nog leuker. Sta je ’s ochtends vaak vast in het verkeer, maar wil je niet uitgeput aankomen op je werk van het fietsen? Dan is een e-bike dé oplossing. Je omzeilt files en komt met een lekkere fietstocht in de benen aan, zonder vermoeid te zijn. Ook voor recreatieve tochten zijn e-bikes een geschikte optie. De meeste motoren hebben een actieradius van boven de 100 kilometer. Ideaal dus voor lange fietsritten! 

Moderne technieken

Bij Multicycle staat techniek bovenaan. De fietsen zijn voorzien van de modernste technologieën. Uniek is dat Multicycle de elektronica voor de e-bikes zelf ontwikkelt. Met grondige kwaliteitscontroles ben je met een MC fiets verzekerd van uitstekende technologieën gericht op duurzaamheid, veiligheid en gemak. Door gebruik te maken van stevige en lichte materialen zijn de e-bikes bovendien licht van gewicht wat het fietsgemak bevordert. 

Verschillende motoren

De e-bikes van Multicycle zijn leverbaar met een voorwiel-, midden- of achterwielmotor. Een voorwielmotor heeft een licht gewicht. Dus ook zonder trapondersteuning fietsen deze uitvoeringen licht. De middenmotor is het sterkst en zorgt voor een soepele rijervaring en een optimale grip. Met een middenmotor voelt elektrisch fietsen heel natuurlijk aan. De achterwielmotor is geschikt wanneer je regelmatig bergachtig of heuvelachtig landschap opzoekt. Je word tijdens het fietsen door de motor als het ware de berg opgeduwd. Hier lees je meer over de verschillende e-bike motoren

Multicycle online bestellen

Je bestelt jouw Multicycle fiets eenvoudig online bij Fietsenstunt. Daarbij profiteer je van gratis verzending en service aan huis. Als je eerst een testritje wilt maken op een Multicycle e-bike ben je natuurlijk van harte welkom in één van onze fietsenwinkels. Onze specialisten geven je graag deskundig advies bij de aanschaf van jouw nieuwe elektrische tweewieler.