•     Winkelwagen Leeg (€ 0,-)

  Dutch ID Elektrische fietsen

  Dutch ID Elektrische fietsen

  22 producten gevonden

  ×

   

  Prijs:
  Werkelijke prijs:
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

  Dutch ID 

  Met een e-bike van Dutch ID zult u weer vaker op de fiets stappen en meer plezier beleven aan het fietsen. Door de extra elektrische ondersteuning voelt het alsof u altijd voor de wind heeft. Handig voor iedereen die een extra zetje in de rug fijn vindt tijdens het fietsen. De elektrische fiets is populair onder jong en oud. Veel scholieren pakken tegenwoordig de e-bike om naar school te gaan. Ook wanneer u niet vermoeid op het werk wilt aankomen is de elektrische fiets een ideale uitkomst. Bij Fietsenstunt vindt u een brede collectie e-bikes van het Nederlandse topmerk Dutch ID.

  Kwaliteit en stijl van Dutch ID

  Dutch ID heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het merk produceert e-bikes van lichte materialen en met de beste rijeigenschappen. De elektrische fietsen van Dutch ID worden één voor één handmatig gefabriceerd. Voordat een e-bike gereed is wordt een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd zodat u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Ook aan de vormgeving besteedt Dutch ID veel aandacht. Zo hebben alle modellen een moderne en sportieve uitstraling. Ook heeft het merk oog voor detail, want alle onderdelen zijn netjes afgewerkt. De kabels lopen door het frame wat bovendien de kans op beschadiging verkleint. 

  Middenmotor

  Voor extra fietscomfort is een goede motor vereist. Dutch ID produceert uitsluitend e-bikes met een middenmotor van topmerken als Bosch en Shimano STEPS. Hierbij zit de motor bij de trapas wat gunstig is voor de gewichtsverdeling. Dit zorgt voor een uitstekende balans en verbetert de fietservaring. Een middenmotor is efficiënter en minder storingsgevoelig dan een voorwiel- of achterwielmotor. Hierdoor zijn ze dus zuiniger en hebben ze een hogere actieradius. Dit houdt in dat je gemiddeld meer kilometers kunt afleggen op een volle accu. 

  Dutch ID e-bike kopen

  De aanschaf van een elektrische fiets is niet zomaar een aankoop. U bent altijd van harte welkom in onze fietsenwinkel waar we u graag deskundig advies geven zodat u de juiste keus maakt. Indien u er al zeker van bent welke e-bike het gaat worden kunt u deze eenvoudig online bestellen. De fiets wordt bij u thuis bezorgd en u betaalt geen verzendkosten. Hier leest u meer over onze bezorgdiensten. Een elektrische fiets bestellen was nog nooit zo eenvoudig!