•     Winkelwagen Leeg (€ 0,00)
 • 2 Echte winkels

  20 Afhaalpunten

  Service aan huis

  Live voorraadstatus

  Gratis retourneren

  Accessoires gratis gemonteerd

  Advies nodig? Bel 0228 854013

  Cortina Elektrische fietsen

  Cortina Elektrische fietsen

  21 producten gevonden

  ×

   

  Prijs:
  Werkelijke prijs:
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

  Cortina elektrische fiets

  Wie denkt dat de elektrische fiets een vervoermiddel is voor bejaarden, zit er volledig naast. Steeds meer jongeren stappen tegenwoordig op de e-bike om naar school te gaan. Ook voor woon-werk verkeer is de elektrische fiets een ideaal transportmiddel. De Cortina elektrische fietsen zijn daarom tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De populariteit is te danken aan de praktisch mogelijkheden, het fietscomfort, de uitstekende kwaliteit en de trendy uitstraling. 

  Stijl

  Cortina is een hip merk dat inspiratie haalt uit de laatste modetrends en dat zie je terug in de elektrische fietsen van Cortina. Dit is met name terug te zien in het kleurgebruik en het oog voor detail. De fietsen zijn beschikbaar in diverse kleuren. Zo zijn er modellen leverbaar in de traditionele kleuren zwart of grijs met bruine accenten. Dit geeft de e-bikes een klassieke uitstraling. Maar wie echt wil opvallen kan kiezen voor een lichtblauwe of matbruine uitvoering. 

  De juiste accu

  Bij Fietsenstunt heeft u de keuze uit diverse accu’s voor uw e-bike. De juiste accu hangt onder andere af van de afstand van uw fietstocht. Hier leest u meer informatie over e-bike accu’s. De accu’s van de Cortina e-bikes zijn onder de bagagedrager bevestigd. Hierdoor zit deze niet in de weg en neemt hij geen ruimte in beslag. Daarnaast is hij hierdoor makkelijk uit te nemen om hem op te laden.

  Fietsaccessoires

  Veel elektrische fietsen van Cortina zijn uitgevoerd met een handige transportdrager zodat je eenvoudig je bagage kunt vervoeren. Om je elektrische fiets helemaal compleet te maken, kunt u diverse fietsaccessoires toevoegen. Deze worden bij Fietsenstunt gratis gemonteerd. Fietstassen zorgen er voor dat de accu uit het zicht verdwijnt zodat uw e-bike niet te onderscheiden is van een ‘gewone’ fiets. Bovendien zijn fietstassen erg praktisch en kunt u bijvoorbeeld makkelijk boodschappen doen op de fiets. Aangezien de elektrische fiets erg gewild zijn, raden wij aan een goed slot aan te schaffen. Op die manier wordt het voor dieven vrijwel onmogelijk om de fiets mee te nemen. 

  Cortina e-bike online bestellen

  Een elektrische fiets bestellen was nog nooit zo makkelijk! Bestel een Cortina e-bike eenvoudig online bij Fietsenstunt en laat deze bij u thuisbezorgen. Ook kunt u altijd langskomen in één van onze winkels om eerst een proefritje te maken en het gemak van elektrisch fietsen te ervaren. Bovendien staan onze specialisten graag voor u klaar om u te helpen en van deskundig advies te voorzien.