•     Fietsmandje Leeg (€ 0,00)
 • 2 Echte winkels

  20 Afhaalpunten

  Service aan huis

  Live voorraadstatus

  Gratis verzending

  Accessoires gratis gemonteerd

  Bel ons 0228 854013
         bereikbaar tot 21:00
  • Cycle the Dutch way!

   Lekker hip en ontspannen fietsen op de
   BSP E-Volt Urban EC10 e-bike
   BSP E-Volt Urban EC10

  BSP Elektrische fietsen

  5 artikel(en)

  ×

   

  Prijs:
  Werkelijke prijs:
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

  BSP elektrische fiets

  De elektrische fiets is tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Jong en oud ontdekt het gemak van elektrisch fietsen. Bij Fietsenstunt vindt u BSP elektrische fietsen van hoogwaardige kwaliteit. De elektrische fiets is onder andere geschikt voor woon-werk verkeer. Zo ontloopt u files en komt u op tijd op uw werk, zonder uitgeput te zijn. Ook voor recreatieve tochten worden de elektrische fietsen van BSP veel gebruikt. Dit maakt deze modellen zeer populair. Bekijk het aanbod BSP elektrische fietsen van Fietsenstunt online. 

  Kwaliteit en stijl van BSP

  Enkele BSP elektrische fietsen zijn opgebouwd uit brede stangen wat ervoor zorgt dat de fiets zeer stevig is. Naast stevigheid hecht BSP veel waarde aan de uitstraling van de elektrische fietsen. De grove opbouw zorgt ervoor dat de elektrische fietsen een robuuste uitstraling hebben, waardoor dit type fiets erg populair is. Daarnaast zijn er ook modellen met een sportief design. De stangen zijn iets dunner maar dit maakt de fiets zeker niet minder stevig.  

  Fietscomfort

  BSP heeft fietscomfort hoog in het vaandel staan en dat zie je terug in de elektrische fietsen. Naast het gemak van elektrisch fietsen doet BSP er nog een schepje bovenop door de fietsen uit te voeren met verschillende opties. U heeft de keuze uit modellen met meerdere versnellingen, verschillende motortechnologieën en diverse frametypen. 

  Bestel online of kom langs

  Bij Fietsenstunt kunt u heel eenvoudig uw BSP elektrische fiets online bestellen en thuis laten bezorgen. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor de bezorging van uw fiets. Voor meer informatie kunt u hier meer over onze bezorgdienst lezen. Misschien wilt u eerst wel een testritje maken op een van de BSP elektrische fietsen voordat u er een aanschaft. Dan kunt u altijd langskomen in één van onze fietswinkels. Onze specialisten voorzien u graag van advies bij het maken van de juiste keus.