•     Winkelwagen Leeg (€ 0,-)
  Cortina U4 Transport
  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Gratis retourneren

  22 producten gevonden

  ×

   

  Prijs:
  Werkelijke prijs:
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

  Meer over de Cortina U4

  Iedereen fietst op zo'n hippe en trendy transportfiets van Cortina. Al reeds een aantal jaar is de Cortina U4 een zeer gewilde fiets. Deze stoere, robuuste transporter bekend van zijn dubbele framebuis, handige voordrager en stijlvolle uitstraling, heeft alles in huis om jarenlang van te genieten. Dit alles maakt de Cortina U4 al een aantal jaren de populairste transportfiets. Door de hoge populariteit van de Cortina U4 zijn er zelfs 24 inch en 26 inch uitvoeringen voor hippe jongens en meisjes. 

  In 2018 brengt Cortina verschillende uitvoeringen van de U4 op de markt. Zo is er onder meer een model zonder versnellingen en een terugtraprem, een versie met 7 versnellingen en rollerbrakes handremmen en kun je hem ook als elektrische fiets bestellen in de Ecomo versie. Naast de verschillen in afmontage heeft Cortina ook een onderscheid gemaakt in de stijl van de fiets. Zo kan je kiezen voor een basic kleur of een hippe seizoensgebonden kleur. Of wat te denken van de unieke Cortina Transport U4 Raw. Deze trendy transporter is er in twee uitvoeringen en gaat in op de populaire Army trend. 

  Weet je niet zeker welke Cortina U4 voor jou het meest geschikt is? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

  De Cortina U4 in detail


  De verschillende uitvoeringen

  De Cortina U4 is er in 2018 in diverse uitvoeringen voor volwassenen en in 2 uitvoeringen voor meisjes & jongens tussen de 8 en 14 jaar oud. Het basismodel in de serie is de Cortina Transport U4 RN fiets. Deze sterke transporter is er in een dames en herenversie en is voorzien van een krachtige terugtraprem zonder versnellingen, ideaal wanneer je alles binnen de stad kunt redden.

  De Cortina U4 RN3 heeft een krachtige terugtraprem en drie versnellingen. Deze uitvoering is ook ideaal voor stadsgebruik. Uiteraard heeft de U4 RN3 een dubbele standaard, stuurvergrendeling en opvallende verlichting. Ook is er een uitvoering met een luxere naafdynamo. 

  De Cortina U4 N7 is een luxere uitvoering van de RN3. De U4 N7 biedt je 7 versnellingen en betrouwbare rollerbrakes remmen, zodat je nog net even comfortabeler kunt fietsen. Uiteraard is ook de Cortina U4 N7 voorzien van een veilige dubbelpoot standaard, stuurvergrendeling en opvallende verlichting. Plaats op de hippe voordrager een leuke rieten mand of kunststof krat en de fiets krijgt ook nog eens zijn eigen, unieke look. 

  Zoals eerder vermeldt zijn er ook nog de uniek RAW fietsen. De Cortina Transport U4 Raw editions zijn met recht een verrijking in de transportfietsen serie van Cortina. De Cortina U4 Raw is er met een beltdrive in een Aluminium Brushed kleur of in een Army Green kleur, welke in speelt op de populaire Army trend. 

  Door het ongekende succes van de Cortina U4 en de opkomst van de elektrische fiets is er ook een prachtige Cortina U4 met elektrische ondersteuning. Sterker nog hij is er zelfs in verschillende uitvoeringen. De Cortina Ecomo U4 met 3 versnellingen, of voor nog meer luxe de versie met 7 versnellingen. Met de Cortina Ecomo elektrische fietsen, bewijst Cortina dat elektrisch fietsen ook hip en trendy kan zijn! Voor meer informatie over de elektrische variant kijk je op onze speciale pagina

  Cortina U4