•     Fietsmandje Leeg (€ 0,00)
 • 2 Echte winkels

  20 Afhaalpunten

  Service aan huis

  Live voorraadstatus

  Gratis verzending

  Accessoires gratis gemonteerd

  Advies nodig? Bel 0228 854013

  Cortina Roots

  6 artikel(en)

  ×

   

  Prijs:
  Werkelijke prijs:
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

  Meer over de Cortina Roots

  De Cortina Roots is uitermate geschikt voor dames met kinderen. Door de extra ruimte tussen stuur en zadel past er met gemak een kinderzitje op. Toch ziet u het er bijna niet aan af, dat de Cortina Roots een échte moederfiets is. De fiets heeft een extra lage instap, dubbele standaard, stuurslot en een achterdrager die geschikt is voor alle typen kinderzitjes. 

  Dankzij het moderne en sportieve frame van de Cortina Roots, kunt u de fiets ook prima zonder kinderzitjes gebruiken. Wilt u naast de kinderen ook nog de boodschappen kunnen vervoeren? Dan is er ook nog een transport versie, de Cortina Roots Transport damesfiets. Net zo stoer, maar dan nog met een extra voordrager.

  Weet u niet zeker welke Cortina Roots het meest geschikt is voor u? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen u graag verder. 

  De Cortina Roots in detail


  De verschillende uitvoeringen

  Niet te zien, maar het is toch echt een moederfiets, de Cortina Roots N7 damesfiets. Inclusief lage instap, dubbele standaard, extra ruimte tussen zadel en stuur, stuurslot en een achterdrager die geschikt is voor alle soorten kinderzitjes. Dankzij het moderne, sportieve frame kunt u deze fiets ook prima zonder kinderzitjes gebruiken. Dankzij de zeven versnellingen en rollerbrakes handremmen fietst u altijd veilig en comfortabel. 

  Wilt u uw kinderen én de sporttas meenemen? Dan is de Cortina Roots Transport dé uitkomst. Deze fiets combineert de voordelen van een transportfiets met het gemak en de veiligheid van een mamafiets. Helemaal bijzonder en apart zijn de jasbeschermers en het mooie design op het frame. Ook de Cortina Roots Transport is voorzien van zeven versnellingen en rollerbrakes handremmen. Zo weet u zeker dat u ook zwaar beladen lekker ontspannen kunt fietsen. 

  De Cortina Roots Transport Denim is het nichtje van de gewone Roots Transport, alleen dan in een mooie jeansblauwe kleur. Ook hier zijn het de bijzondere jasbeschermers en mooie dessins op het frame die de fiets net dat beetje extra uitstraling geven. Zoals het hoort bij een moederfiets is er aan de veiligheid extra aandacht besteed. Dankzij de handige easyfit drager kunt u GMG Yepp zitjes direct op het frame monteren.

  Wilt u genieten van nog meer luxe en een duwtje in de rug, dan is er de Cortina E-Roots damesfiets. Deze hippe e-bike past goed bij gezinnen met kinderen, door de extra ruimte tussen stuur en zadel kan er met gemak een zitje voorop. Met deze e-bike bespaart u als mama een hoop tijd en energie!