Helaas komen er geen producten overeen met je selectie.

 

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Meer over de Cortina Roots

De Cortina Roots is uitermate geschikt voor dames met kinderen. Door de extra ruimte tussen stuur en zadel past er met gemak een kinderzitje op. Toch zie je het er bijna niet aan af, dat de Cortina Roots een échte moederfiets is. De fiets heeft een extra lage instap, dubbele standaard, stuurslot en een achterdrager die geschikt is voor alle typen kinderzitjes. 

Dankzij het moderne en sportieve frame van de Cortina Roots, kan je de fiets ook prima zonder kinderzitjes gebruiken. Wil je naast de kinderen ook nog de boodschappen kunnen vervoeren? Dan is er ook nog een transport versie, de Cortina Roots Transport damesfiets. Net zo stoer, maar dan nog met een extra voordrager.

Weet je niet zeker welke Cortina Roots het beste bij jou past? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

De Cortina Roots in detail


De verschillende uitvoeringen

Niet te zien, maar het is toch echt een moederfiets, de Cortina Roots Transport N3 damesfiets. Met een verlengd en versterkt frame, dubbele standaard, jasbeschermers, stuurslot en een achterdrager die geschikt is voor alle soorten kinderzitjes. Dankzij het moderne, sportieve frame kan je deze fiets ook prima zonder kinderzitjes gebruiken. Dankzij de drie versnellingen en rollerbrakes handremmen fiets je altijd veilig en comfortabel. 

Wilt je je kinderen én de sporttas meenemen? Dan is de Cortina Roots Transport N7 dé uitkomst. Deze fiets combineert de voordelen van een transportfiets met het gemak en de veiligheid van een mamafiets. Helemaal bijzonder en apart zijn de jasbeschermers en het mooie design op het frame. De Cortina Roots Transport is voorzien van zeven versnellingen en rollerbrakes handremmen. Zo weet je zeker dat je ook zwaar beladen lekker ontspannen kan fietsen. Maak je Cortina Roots Transport uniek met een hippe rieten mand!

In 2018 is de Cortina Roots er in twee elektrische uitvoeringen. De Cortina E-Roots N8 is de klassieke Cortina Roots, met een extra lage instap en een verlengd frame. Geheel in stijl fiets je naar de dagopvang, school of je vriendinnen. Je fietst altijd lekker ontspannen, want de elektrische ondersteuning heeft maar liefst 15 verschillende standen. Ook de meeloopfunctie is erg handig.  

Naast de klassieke uitvoering is er ook de transport versie. De Cortina E-Roots Transport is het elektrische zusje van de Cortina Roots Transport. Zelfde stijl, zelfde hippe uitstraling maar dan met het gemak van elektrische ondersteuning. Met deze e-bike bespaar je als mama een hoop tijd en energie! De ondersteuning, zeven versnellingen en rollerbrakes handremmen zorgen ervoor dat je altijd ontspannen op je fiets zit. Ook als je snel van school, naar de voetbal en ballet moet. 

Cortina Roots