•     Winkelwagen Leeg (€ 0,-)

  Cortina E-U4

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

  11 producten gevonden

  ×

   

  Prijs:
  Werkelijke prijs:
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

  Meer over de Cortina E-U4

  De Cortina E-U4 Transport brengt je overal naar toe. Naar school, naar het werk, naar de markt en naar die gezellige afspraak met vrienden! De Cortina E-U4 is een e-bike om iedere dag te gebruiken. Het robuuste frame kan wel wat hebben en op de voor- en achterdrager neem je gemakkelijk van alles mee. 

  De Cortina E-U4 is er in verschillende uitvoeringen. Zo is er de bekende E-U4 in verschillende trendy kleuren met 3 of 7 versnellingen. Ook zijn er een aantal speciale ontwerpen. Want wat te denken van de Cortina E-U4 Raw, helemaal in de army trend of in het brushed alu met een beltdrive! Natuurlijk is de Cortina E-U4 er ook in de razend populaire Denim uitvoering.

  Weet je niet zeker welke Cortina E-U4 het meest geschikt is voor jou? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

  De Cortina E-U4 in detail

  E-U4E-U4
  E-U4E-U4

  Wat zijn de kenmerken van de Cortina E-U4

  De Cortina E-U4, heeft net als de andere Ecomo elektrische fietsen van Cortina een voorwielmotor met 15 ondersteuningsstanden. Daarnaast is de fiets voorzien van een modulair systeem met de keuze uit 4 accu's voor de door jouw gewenste actieradius. De accu valt nauwelijks op, doordat deze in dezelfde kleur is gespoten als het frame. De Panasonic Lithium-Ion accu heeft een lange levensduur. 

  Daarnaast krijgt de fiets zijn mooie uiterlijk door de hippe en trendy kleuren, maar ook door de kabels die netjes in het frame zijn weggewerkt. De extra krachtie achterrem op deze fiets is speciaal ontwikkeld voor elektrische fietsen. Het uitgebreide display is eenvoudig te bedienen met onder andere ondersteuning, snelheid, afgelegde kilometers, actieradius en servicebeurt waarschuwing.

  Qua afmontage laat Cortina je de keuze, fiets je veel in de stad dan zijn drie versnellingen op zich genoeg. Maar voor mensen die ook weleens in het weekend erop uit willen trekken kan een uitvoering met 7 of 8 versnellingen misschien net even prettiger zijn. Alle fietsen zijn uitgerust met betrouwbare rollerbrakes handremmen. Zoals het hoort op transportfietsen hebben alle Cortina E-U4 fietsen een stabiele dubbele standaard en stuurvergrendeling. Je kan jou Cortina E-U4 ook in je eigen style pimpen met leuke fietstassen of een hippe mand

  E-U4