Toegevoegd aan je fietsmandje

Cortina E-U1 N7 2019 Dames

Cortina E-U1 N7 2019 Dames

Gratis thuisbezorgd of afhalen in één van onze winkels of afhaalpunten.

Geselecteerde Fietsverzekering: € 0,-

Verzeker eenvoudig je nieuwe fiets

Helaas is schade aan uw fiets of nog erger, fietsdiefstal, niet geheel te voorkomen. Als u dit overkomt wilt u graag snel en goed geholpen worden. Dat kan met de fietsverzekering van ENRA. Wij zorgen dat u na schade of diefstal snel weer mobiel bent. Zo verzekert u zich één, drie of vijf jaar lang van onbezorgd fietsplezier.

Premie - aflopend of doorlopend
Bij ENRA kunt u uw fiets verzekeren voor een vaste periode van drie of vijf jaar. U betaalt de premie in één keer bij de start van uw verzekering.
U kunt ook kiezen voor een doorlopende fietsverzekering. Dit is een verzekering met een looptijd van één jaar. De fietsverzekering wordt jaarlijks verlengd tot maximaal 5 jaar. U kunt de premie per maand of per jaar betalen.

Zorgeloos op pad met de ENRA fietsverzekering.

1. Vul hier je postcode in

Vul alstublieft een geldige postcode in
loading..

2. Kies de verzekering die bij je past

Met ENRA Optimaal kiest u voor de meest uitgebreide fietsverzekering. Zo kunt u altijd en overal onbezorgd fietsen. Met ENRA Optimaal kunt u kiezen uit een diefstal- of een cascodekking.

ENRA Optimaal (Diefstal)

Met ENRA Optimaal Diefstal bent u verzekerd tegen diefstal. Er vindt geen afschrijving plaats op de fiets gedurende de verzekerde periode. Of uw fiets nu in het eerste of het laatste jaar van de verzekering wordt gestolen, bij ENRA Optimaal leveren wij een nieuwe, gelijkwaardige fiets uit. Op basis van uw ingevulde postcode wordt uw jaarpremie berekend.

ENRA Optimaal (Casco)

Met ENRA Optimaal Casco bent u verzekerd tegen diefstal én schade. Ook verhaalsrechtsbijstand, ongevallen opzittendenverzekering én ENRA Pechhulp Europa zijn standaard inbegrepen bij deze verzekering. Op basis van uw ingevulde postcode wordt uw jaarpremie berekend.

3. Vul je rekeningnummer in

Je betaald de verzekeringspremie aan:

Enra logo

Ik heb een verzekering gekozen, wat nu? Wij maken de verzekering van uw nieuwe fiets direct netjes voor u in orde. De verzekering gaat in op de leverdag van uw fiets, vanaf dit moment betaalt u ook de verzekeringspremie. De verzekeringspolis ontvangt u binnen 14 dagen per post op het factuuradres. U geniet met ENRA van zorgeloos fietsplezier!

Cortina E-U1 N7 Dames Deep Green Matt

Cortina E-U1 N7 2019 Dames

Selecteer de gewenste opties:

* Verplichte velden

Beschikbaarheid: Levertijd + twee weken

Adviesprijs: € 1.359,-

Special Price € 1.219,-

Thuisbezorgen of gratis afhalen in één van onze winkels of afhaalpunten

Fietsenwinkel Hoorn

Omschrijving

Uniek in zijn soort, de Cortina E-U1 damesfiets. Een krachtige én betaalbare elektrische fiets, ideaal voor dagelijks gebruik. De Cortina E-U1 maakt elektrisch fietsen voor iedereen betaalbaar. De Cortina E-U1 is ook zeer geliefd bij schoolgaande kinderen, want hij geeft je net dat duwtje in de rug op de dagelijkse tocht naar school of het werk.

Deze degelijke stadsfiets is voorzien van een Bafang 250 Watt voorwielmotor. Tijdens het fietsen kun je kiezen uit vijf verschillende standen van ondersteuning. De motor in het voorwiel zorgt er ook voor dat de fiets een stuk minder onderhoud nodig heeft dan menig andere e-bike. De verlichting is ook via het display te bedienen.

Je hebt de keuze uit drie accu's en twee laders. Zo kun je de actieradius en laadtijd zelf bepalen. Bij een 750 watt accu kan de actieradius oplopen tot maar liefst 250 kilometer onder optimale omstandigheden. Voor een kleine meerprijs bestel je een snellader waardoor de laadtijd met minimaal 1,5 uur wordt verkort.

De Cortina E-U1 N7 uitvoering is voorzien van zeven versnellingen. Dit is zeer luxe en zorgt ervoor dat je in ieder type landschap lekker kunt trappen. De krachtige shimano rollerbrakes handremmen laten je altijd krachtig en gedoseerd tot stilstand komen. Verder heeft de fiets een stevig AXA ringslot, een stabiele standaard en gesloten kettingkast.

Bekijk de commercial van
Fietsenstunt.nl

Specificaties

Frametype Dames
Model jaar 2019
Soort Fiets Elektrische Fietsen
Type Fiets Elektrische Stadsfietsen
Gewicht 23 kg i
Maat 50, 57 cm
Kleur Deep Green Matt

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling