fietsenstunt verzekeringen

Cortina Common

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

9 producten gevonden

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Meer over de Cortina Common

De fiets van het jaar die kan in 2020 natuurlijk niet ontbreken, de Cortina Common stadsfiets. Volgens het juryrapport is de Cortina Common een hippe fiets, helemaal van nu. Dit komt onder meer door de trendy kleuren en door het innovatieve systeem, waardoor je zeer eenvoudig een bagagemand, zowel voor- als achterop de fiets kunt plaatsen. Naast alle looks, is dit ook gewoon een betrouwbare fiets waarop je zonder zorgen door de stad fietst. 

De Cortina Common is er in twee uitvoeringen; als stadsfiets of als transportfiets. De Cortina Common Active is de stadsfiets, een hippe Cortina fiets die leverbaar is met diverse afmontages. Je kunt zelf bepalen welke uitvoering het beste bij jouw wensen past. De Cortina Common met voordrager is een hippe Cortina transportfiets. Dankzij de smalle voordrager kun je hem gemakkelijk overal parkeren. Ook de transporter is leverbaar met verschillende afmontages.

Weet je niet zeker welke Cortina Common voor jou het meest geschikt is? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

De Cortina Common in detail

Cortina CommonCortina Common
Cortina CommonCortina Common

De verschillende uitvoeringen

De Cortina Common is er in diverse uitvoeringen. Voor de korte ritjes in de stad is de Cortina Common Basic of de Cortina Common Active N3 de ideale fiets. Een no-nonsense Cortina stadsfiets, die niet snel kapot gaat en weinig onderhoud behoeft. De Cortina Common Active N3 voor dames is er in twee opvallende kleuren, zo wordt je zeker gezien op straat en dat mag ook! 

In de transport serie van de Cortina Common, zijn de RN3 en N7 uitvoering de leidende modellen. De Cortina Common RN3 is een slanke transportfiets met drie versnellingen en een krachtige terugtraprem. Deze uitvoering is voor dames leverbaar in maar liefst acht kleuren. Ook de luxere uitvoering met zeven versnellingen is er in diverse kleuren. De Cortina herenfiets is er in deze uitvoeringen in de tijdloze kleuren blauw, grijs en zwart. 

De meest luxe uitvoering is de Cortina Common N7 Belt. Deze uitvoering is voorzien van een innovatieve belt drive. Deze nieuwe generatie ketting gaat tot wel drie keer zo lang mee en je krijgt ook nooit meer vieze handen. Zowel de damesfiets als de herenfiets is leverbaar in een bijzondere Stone Bridge Matt kleur. 

Cortina Common damesfiets