fietsenstunt verzekeringen
 

Winkelen op afspraak | Click & Collect

Kom je ook winkelen op afspraak?

We zijn blij dat we je weer kunnen verwelkomen in onze winkels! Kom gerust langs en laat je adviseren door onze fietsexperts.

 • Stap 1 - Oriënteer je vooraf alvast online op onze uitgebreide collectie.
 • Stap 2 - Maak telefonisch een afspraak door te bellen naar 0228-854013. Of stuur een mail naar service@fietsenstunt.nl
 • Stap 3 - Je bent van harte welkom in één van onze winkels. Onze fietsexpert helpt je in een tijdsvak van 1 uur met het kiezen van de juiste fiets.
 • Stap 4 - Wij bezorgen je fiets rijklaar bij je aan huis, of we plannen een afhaalmoment in.

Bij bezoek vragen wij je de aanwijzingen van ons personeel in acht te nemen. Kom zo veel mogelijk alleen, of met maximaal 2 personen als het niet anders kan. Voor een vlot bezoek vragen wij je op tijd te komen, zodat de volgende klant ook op de afgesproken tijd geadviseerd kan worden.

Click & Collect bij Fietsenstunt.

Gelukkig kan je bij Fietsenstunt.nl gewoon blijven bestellen met de service die je van ons gewend bent. Je krijgt van ons een mail om een ophaalmoment in te plannen als je fiets gereed is. Uiteraard is het ook mogelijk om de fiets rijklaar en zonder extra kosten bij je aan huis te leveren.

 • Winkels - Momenteel zijn onze winkels alleen geopend voor service en onderhoud, het afhalen van bestellingen en winkelen op afspraak.
 • Werkplaatsen - Onze werkplaatsen blijven geopend tijdens de normale openingstijden. Gemaakte afspraken gaan dus gewoon door.
 • Webshop - Onze webshop blijft gewoon geopend met de service die je van ons gewend bent: Fietsen worden volledig rijklaar en gratis aan huis geleverd en accessoires worden zonder extra kosten gemonteerd. Het afhalen van bestellingen is ook mogelijk in onze winkels.
 • Klantenservice – We zijn per mail, livechat en telefoon bereikbaar voor al je vragen tijdens de gebruikelijke openingstijden.

Algemene informatie - Corona

De coronaperiode is voor iedereen, dus ook voor ons een periode als nooit tevoren. Tegelijkertijd is de vraag naar fietsen nog steeds ongekend. Levertijden blijven in de gehele Benelux oplopen door de gigantische vraag naar fietsen. Gelukkig is Fietsenstunt.nl bij veel fietsfabrikanten een van de grootste afnemers. Dankzij deze positie kunnen wij fietsen snel geleverd krijgen en zit jouw bestelling altijd bij de eerste productie die de fabriek verlaat. Wij adviseren dan ook om niet te lang te wachten met het bestellen van jouw favoriete model. Bestel nu, geniet straks!

 • Sinds de Coronacrisis stappen steeds meer mensen op de fiets. Hierdoor is het bij ons drukker dan normaal en duurt het mogelijk wat langer dan normaal voordat je fiets klaar is. We hopen op je begrip.
 • Door de enorme run op fietsen raken bepaalde populaire modellen uitverkocht en lopen levertijden soms op. Producties worden soms vertraagd omdat onderdelen en frames niet tijdig aangeleverd worden.
 • Onderdelen en accessoires hebben soms vertraging door drukte bij DHL. Reken op 3-4 dagen, dan valt het vaak mee.
 • Voor vragen zijn wij 6 dagen per week bereikbaar per telefoon of via de chat. Uiteraard kan je ons ook altijd bereiken via service@fietsenstunt.nl.

Met het voorjaar voor de deur wil iedereen straks graag de fiets pakken om te genieten van de buitenlucht. Daarom hopen we je hiermee zoveel mogelijk van dienst te zijn. En uiteraard houden we je op de hoogte van eventuele veranderingen. Wij wensen al onze klanten veel gezondheid en sterkte in deze periode. Bedankt voor het begrip en hopelijk zien we elkaar straks snel weer in een van onze winkels. Blijf gezond!

Met vriendelijk groet,

Team Fietsenstunt.nl